woensdag 21 januari 2015

Vespa huren maasmechelen

Maasmechelen Village is alvast bekend onder de shoppers. De door VESPAROUTE gecreëerde routes, tonen je stuk voor stuk de rust,. De oevers van idyllische meren en tuinen van authentieke kastelen nodigen. Je proeft en voelt Italia.


Scooter huren in Zuid Limburg? Wij vragen geen borg, hebben de beste verhuur tarieven, je hebt geen eigen risico bij schade en de . Huur er eentje bij één van de vele fietsverhuurpunten in Limburg. REEDS JAAR IN BILZEN! Verhuur voor halve of hele dag.


Je kan een kajak huren. Vespaverhuur te Holsbeek. Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Belong anywhere with Airbnb. Verkoop, herstellingen en algemeen onderhoud van scooters, motorscooters en quads.


Fun-ride is officiële dealer van het scooter merk kymco. Een fluisterbootje huren doe je aan De Wissen in Dilsen-Stokkem. Zij leveren de fietsen aan je verblijfslocatie. Kom eens kijken in toonzaal! Er is mogelijkheid om een fiets- of vespa te huren en dan een van de mooie.


Mooie VESPA SPRINT special BROM (Helmplicht !). Vergelijk nu verhuurbedrijven op prijs, en beoordelingen Makkelijk een motor huren vanaf €3- 420.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts