woensdag 17 juni 2015

Elektrische scooter verhuur

Elektrische scooter verhuur

Download de felyx app en ontvang tijdelijk rijminuten cadeau. Een leuke manier om Limburg te ontdekken en dit zonder uitstoot. Een elektrische scooter huren bij Stern kan al vanaf € 1per dagdeel. Voor een langere periode huren is nog voordeliger.


Met één beweging van je rechterhand zet je de EMCO e - scooter in beweging. Nadat je je elektrische scooter aan de haven van Volendam hebt opgehaal kun je beginnen aan de rit.

Verken Beringen, Leopoldsburg en omstreken per elektrische scooter dit over rustige wegen. Arrangementen mogelijk voor halve en ganse dagen vanaf 35 . Verhuur van elektrische Texel Cruiser. Verken met deze elektrische low-riders de prachtige omgeving op het eiland Texel.


Wilt u een elektrische scooter huren ? Dan biedt Maashof een scherpe prijs! Een tocht kost slechts 2per persoon (individueel en in groepsverband). Scooterverhuur Kampen, voor het leukste dagje uit in Overijssel!


Grand retro of Vespalook scooter € 1800.

Scooter huren in Roosendaal Verkoop van Custom. Bij ons kunt u mooie viertakt scooters en E -Choppers huren in diverse kleuren en soorten. Hierboven in het keuze menu kunt u kiezen welke soort scooter of . Vertrek vanaf onze locatie in Eindhoven, Wintelre of Den Bosch. Beleef unieke e - Choppers tours. Touren voor een vast tarief.


Inbegrepen in de prijs is een GPS-route, die wij . Met deze milieuvriendelijke scooter cruis je ron heerlijk relaxed. In Rotterdam lijkt alles mogelijk. Of je nu een toerist bent of er vandaan komt, City Rider laat je de stad beleven als nooit te voren. Fluisterstil genieten van de mooiste natuurgebieden en gezellige dorpjes. Ontdek hoe leuk elektrisch rijden kan zijn.


Elektrische scooter verhuur

Huur een Scootz voor een leuk dagje uit. Geniet van de Veluwe op een uniek manier en huur een scooter ! Heerlijk geruisloos toeren voor jullie. Vind electrische scooter in Scooters. Kom scooter rijden bij dé leukste scooterverhuur van Twente: Actief Twente!


Elektrische scooter aanbieding voor FMF . Op geruisloze, elektrische scooters ontdek je de Posbank, Veluwe en.

NUI) kun je nu ook hele dag huren voor € 4-! Om een scooter te mogen huren en besturen, heb je een bromfietsrijbewijs nodig. Uebler vouwbare e - scooter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts