donderdag 25 juni 2015

Foodtruck frietjes antwerpen

Welkom op de website van De Knabbelkar. U kan ons bezoeken op één van onze vaste locaties, of u kan ons huren voor een feest. Een frietkraam aan huis zie je meer en meer als er iets te vieren valt. U kan er heerlijk smullen van kraakverse frietjes , overheerlijke snacks en in huis bereide gerechten met dagverse ingrediënten. Dan kunt u bij Foodgy (Oostmalle) terecht voor uw foodtruck of frituurwagen.


Friet on Tour, de food-truck voor uw feest! Wie houdt er nu niet van versgebakken frietjes ? Start met het plannen van je. De frietmobiel geeft ons de kans om ook mensen terug te zien die we al lang uit het oog verloren zijn.


French fries from our other workshops in Utrecht, Arnhem and Antwerp. Wil u meer info over het huren van een frituur aan huis regio Antwerpen ? Fritremork Hove verhuurt foodtrucks om frietjes te bakken. Op zoek naar een friet foodtruck ? Bekijk onze frietwagens!


Het grootste assortiment aan snacks in onze mobiele frituur aan huis. Gourmet Burgers onze Angus Burger . Onze frietjes , snacks, vleesgerechten en sauzen worden gemaakt met kwalitatieve producten, en dat smaakt u! Foodtruck met artisanale frietjes en frituursnacks. Wenst u gebruik te maken van onze foodtruck ? Best Frit Den Hoek Antwerpen Bvba. Frituur aan huis is meer dan. Bij Feestsnacks zit je goed!


Wij bereiden de lekkerste verse Belgische friet en snacks of hamburgers op jouw feest of evenement. Wij komen met onze wagen op de . Goldenfries, de mobiele foodtruck frituur, brengt frietjes zoals frietjes zouden moeten zijn. Handgeschil goudgeel en knapperig. Niet alleen snelt Goldenfries. Of je nu zin hebt in een gezonde bowl, raw vegan smoothies, kebab wraps, zoete aardappel frietjes of decadente milkshakes.


Catering Communie: nze authentieke foodtrucks en foodbikes zijn originele. De beste frietjes in echte puntzakken! Verhuur mobiele frituur- en snackwagens, met personeel, voor uw feest en evenement. Frietkramen en andere eetkramen van De Honger Stiller zijn geliefd. Wij zijn gevestigd in de regio Antwerpen , maar we komen graag met onze mobiele . Een feest of festival is natuurlijk pas compleet met een lekkere hap.


De foodtruck van Thommes Frites heeft daarom alles in zich om uw feestelijke gelegenheid . Ontbrekend: antwerpen Belgian Frites, Resto - Snack Brussels: Serving Belgian Fries. Lekkere verse frietjes op jouw bruiloft? House of Weddings stelt je graag voor aan Frieterij die jouw huwelijk van de lekkerste frietjes kan voorzien. Broodjes Traiteurdienst. U kunt bij ons terrecht . Fritketeltje in Essen-Hoek presenteerde zondag met trots zijn nieuwe foodtruck.


De rijdende keuken brengt soep, diverse lekkere hapjes en . Knapperige frietjes met een beetje mayonaise en lekkere snacks zoveel u wilt. Of u nu kiest voor onze lekkere frieten , smakelijke hamburgers of ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts