woensdag 24 juni 2015

Ijstoog huren

Gegarandeerd koude drankjes zolang het feest duurt. Ben jij op zoek naar echt Venezia ijs op je evenement? Dan is onze ijsbar zeker iets voor jouw! Reserveer hem gemakkelijk online.


Wat is er dan leuker en lekkerder dan een loei lekker ijsje uitdelen op iedere gewenste locatie? Huur een ijsbaar of ijsbakfiets! Houd je ijs koel zonder elektriciteit. Inclusief koelelementen en ijsschepper. U kunt onze ijsbar makkelijk op een tafel plaatsen.


VOOR DE VERHUUR BESCHIKKEN WIJ OVER EEN IJSBAR. DE IJSBAR IS VERRIJDBAAR EN BEVAT RONDE IJSBAKKEN . We hebben twee ijskarren en een ijsbar. IJsbar IJskar 1IJskar 2. U kunt bij onze ijssalon een ijswagen met ambachtelijk ijs huren.


Hij is licht van gewicht en past in bijna iedere. Ijsbar Huren doe je bij David van Schie party verhuur. Bekijk ons brede aanbod online en bestel direct in onze webshop. Bij de ijsbar is geen personeel inbegrepen, indien gewenst tegen een toeslag mogelijk.


Bezorgen is mogelijk in overleg en tegen een . De ijsbar huur je GRATIS! Wilt u de ijskar huren voor een feest (bedrijf), verjaardag of een andere gelegenheid neem dan even contact op via het formulier of loop langs in de winkel. Heb je een feestje een kinderpartijtje, of wil je iets origineels hebben, dan kun je de Geligelatobar huren. Deze Gelatobar wordt compleet geleverd met IJs, . Proef de meer dan smaken heerlijk Talamini ijs.


Een ijskar huren kan bij ons ook! Op deze pagina vind je bedrijven die ijsbar huren aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel. Om het u helemaal naar uw zin te maken, kan u ook onze ijstoog huren. Geef je een feestje, maar past de hoeveelheid drankjes niet in je koelkast?


Wij hebben een gezellige oplossing voor je: de ijsbar! Nu te huur per dag: Foto. Huurpijs per stoel € (minimaal stoelen huren ) Huurprijs per tafel € (alleen in combinatie met huren van stoelen) . Eindelijk van die schoolboeken af? Het strand biedt alle gemakken van het . IJskar huren met keuze uit prachtige ijskarren. Logo mogelijkheden en direct leverbaar.


Wie mogen wij in stijl op ijs trakteren? Hartelijk welkom bij IJscatering No Name. Ontbrekend: ijstoog ijsbar verhuur ijs aankleding ijs entourage. Vind ijsbar op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


We plaatsen een ijstoogje voorzien met smaken (vanaf liter schepijs). Dit zijn ijsjes van 2. Heeft u een feestje of barbecue? Ik zal met een grootse lach de hoorntjes vullen met heerlijk ijs.


Speciaal voor die gelegenheid . En wilt u uw gasten lekker verwennen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts