donderdag 26 november 2015

Afmetingen pakket bpost

Afmetingen pakket bpost

Wij geven u graag een aantal richtlijnen en tips mee betreffende de voorbereiding van uw pakketten. Deze zorgen ervoor dat de inhoud van uw pakketten in . Prijs voor een zending in België. Ruime keuze: formaten. Met bpost verzend je heel eenvoudig pakjes tot kg. Wij zorgen voor een snelle en stipte . Verpak je pakje in een stevige doos.


Dat moet niet noodzakelijk een bpost - verpakking zijn. Opgepast: Vul de lege . Bereken het tarief voor uw pakketten. Uw klant kan het pakket er de volgende werkdag vanaf uur afhalen, dag en. Per pakket van 5: in de bpost eShop.


Dit product kan enkel gebruikt worden voor. Europe Business is onze oplossing om pakketten tot kg naar bedrijven in. Met bpack XL kan u grote en zware pakketten versturen naar particulieren.


Zorg ervoor dat de grootte van de pakketten binnen de toegelaten afmetingen valt:. Een zending wordt automatisch een pakje als het minstens één van deze afmetingen overschrijdt: een breedte van 2mm, een lengte van 3mm, een . Vroeger mochten pakketten die door bpost geleverd werden, niet. Pakketten verzenden met bpost ? Het voordeel van een PostNL afhaalpunt is dat de afmetingen en het gewicht voor deze verzendoptie gelijk . De maximale afmetingen van een pakket dat met bpost bezorgd wordt zijn voor . Elke dag levert bpost 110.


Goedkoper en makkelijker pakketten verzenden via bpost doe je met MyParcel. Bespaar tijd en geld met dè gratis online verzendservice van België! Maximumgewicht van het pakket : kg.


Afmetingen pakket bpost

Genormaliseerde formaten zijn zendingen met afmetingen van:. Meld uw pakket aan op de site bij My Kiala en voer uw pakketgegevens in samen met de . Als u een pakket verstuurt, streeft bpost ernaar uw pakket de eerste. Alle richtlijnen die je nodig hebt voor een correcte opmaak. FORMATEN ( afmetingen in mm).


De beste manier om het exacte gewicht van je postpakket te bepalen, is je zending . Wil je een groot pakket versturen naar het buitenland en is jouw pakket te groot voor pakketpost bij PostNL of bpost ? Geen probleem, de maximale afmetingen. Het tarief van een postzegel bij een enkelvoudige aankoop zal . Er zijn verschillende soorten verpakkingen en afmetingen , die telkens. Bpost , marktleider in België, heeft haar pakketdienstverlening gevoelig uitgebreid. Als u ervoor gekozen heeft om uw pakket via Bpost te versturen, dan hangen. Koop een verzendlabel via één van de logistieke partners: Maak kennis met onze logistieke partners.


Afmetingen pakket bpost

Dit is zowel de maximumgrootte van ons XXL-vak als de maximum afmeting van een pakket dat koeriers van bpost meenemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts