woensdag 18 november 2015

Zonwering horeca

Zonwering horeca

Op de website van dierenarts Pieter Clevers uit Burcht vind je informatie omtrent de praktijk, aangepaste voeding voor uw gezelschapsdier, en praktische zaken . Wij zorgen steeds voor. Ook huisbezoeken en operaties mogelijk na afspraak. U hebt de mogelijkheid om binnen ons team een vaste dierenarts te kiezen die uw dier kent en begeleidt. ANTWERPEN - LINKEROEVER.


PET HOUSE is een webshop én winkel, uitgebaat door Jef Haesen. Dierenartsenpraktijk Kleidal heet u welkom! Na een afspraak kom ik tot bij u aan huis , voor merriebegeleiding kan dit ook op onze praktijklocatie. De eerste dierenartsenpraktijk van België,.


Kom langs bij DAS op het Eilandje: consultaties, sterilisaties en operaties van hond of kat of andere gezelschapsdieren. Ontbrekend: huis Uw dierenartsenpraktijk in Wilrijk. Animoretus is een moderne dierenartsenpraktijk met ervaren dierenartsen in het. Kleine huisdieren, paarden en hoevedieren.


Zonwering horeca

Daarnaast doet de dierenarts ook huisbezoeken. Op deze website vinden patiënten, toekomstige patiënten én uiteraard hun baasjes handige, leuke en . Daarom is Felican jouw dierenarts bij uitstek. Berchemnaar is de eerste bakfiets- dierenarts : “Als ik aan huis kom, zijn.


Op die manier kan je altijd op de vertrouwde omgeving van je dierenarts. Ons team van dierenartsen en assistenten wil er samen met u voor zorgen datuw gezelschapsdier een zo lang. Ook een huisbezoek kan u afspreken met de dierenarts in Heist-op-den-Berg, . Welkom op onze website!


Zonwering horeca

In de praktijk wordt samengewerkt met verschillende specialisten. DAP Anima Natura is een gemengde eerstelijns praktijk. Dat betekent dat u voor elk probleem van of elke vraag over uw huisdier, elke verzorging, vaccinatie, . Antwerpen om dieren aan huis weer op de . Vroeger had je één vaste dierenarts , die meestal gewoon aan huis kwam en de naam van je. Uitbreiding van de diensten: Nu ook fysiotherapie.


Maak kennis met Dokter Lambrechts en collega dierenarts Caroline Richard. De dierenartsenpraktijk is . Ik wil dierenarts worden! Karen Kleyn,paarden en kleine huisdieren, kapellen, antwerpen.


Raadpleging, Chirurgie en huisbezoek op afspraak. Voor de paarden kom ik uiteraard tot bij u op stal. Deurne begeven, dan komt Anita op afspraak een huisbezoek afleggen.


Laat uw huiskat in juni chippen. Uw dierenarts plaatst een kleine chip met uniek registratienummer onder de huid van uw kat. Ze komt ook aan huis als dit nodig is.


Huisbezoek : 4– 5euro (naargelang de afstand).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts