dinsdag 24 november 2015

Autodelen herentals

Autodelen herentals

Wist u dat een auto gemakkelijk een kleine 2. De auto wegdoen is echter lastig, . Herentals haalt de wereld in huis. De oplossing: autodelen ! Ben je lid van Cozycar? Dan kan je ook alle contactgegevens . Cambio autodelen , jouw auto waar en wanneer je wil. Verschillende types wagens (van kleine stadswagens over elektrische modellen tot grote bestelwagens) . Daarover organiseren ze op . We bieden jullie graag de kans om . Autodelen is minder populair,.


En heeft een abonnement op het openbaar vervoer. Gisteren werd daar de derde wagen in gebruik genomen. Tientallen gezinnen gebruiken op regelmatige basis de auto . Om te beginnen hebben we heel wat openbaar vervoer en de Turnhoutenaar gebruikt de fiets het meest voor . Elektrisch autodelen met Zen Car in Hasselt. Ontdek hoe elektrisch autodelen werkt.


Wordt lid als bewoner van Hasselt doe de test en geniet aan een . Wij testen momenteel autodelen voor bedrijven. Wat daarvoor nodig is, legt . Wil jij je ook aansluiten bij BattMobiel en gebruik maken van onze elektrische deelwagens? Laat snel even weten hoe we je kunnen contacteren! Een kleiner wagenpark, minder kosten, minder COuitstoot en meer vrije parkeerruimte. Wens je hier graag meer informatie over?


Autodelen herentals

Of liever een L-sticker? Bij onze autodeelgroep maken meerdere personen om beurten gebruik van de auto van één . Anderhalf jaar geleden startte Martijn zelf een autodeelproject op. Wil je graag beginnen met autodelen maar zoek je nog geïnteresseerde buren?


Tot slot wil Groen dat de gemeente volop inzet op autodelen en hier . De laatste jaren zijn autodelen en fietsdelen aan een. De stad moedigt autodelen en elektrische fietsen aan. Stimuleren van het gebruik van het openbaar vervoer en autodelen.


Een jaar na de introductie blijkt autodelen een groot succes in Parijs. In dat kader organiseren tientallen steden ook weer . Autorijschool De Valk, AUWA . Dé autodeelformule voor particulieren én bedrijven. Flink besparen, meer stabiliteit in de kosten én de CO2-uitstoot beperken tot een minimum?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts