donderdag 22 september 2016

Altun logistics antwerpen

Altun logistics antwerpen

Opkoper gigant, Berchem, Antwerpen, Belgium. Ik haal je tweedehands designers kleding , schoenen, accessoires en spullen gratis op. Je hoeft niets zelf te doen en ontvangt tot van de opbrengst! Inzameling en hergebruik van kleding , schoenen en textiel.


REGAIN Recyclables BV geeft een tweede leven aan gebruikte kleding en textiel. Verkopen van partijgoederen en (overtollige)voorraden doe je bij Restpartijopkoper. Win-win voor elke partij . Op zoek naar een auto opkoper? Beschrijving van kleding van opkopers van vlas p. Hier kunt u meer te weten te komen over opkopers en waar je kunt opkopen.


Wilt u uw winkelvoorraad kleding verkopen? Gastgarant is de opkoper uit Noord Brabant en is gevestigd in Best. Best ligt op minuten rijafstand van Eindhoven. Wij willen uw voorraad . Hajé Trading - inkoop van restantpartijen in textiel, schoenen, overige artikelen ed.


Winter kleding en zomer kleding jassen doe een goed bod en mag het meteen ophalen zijn gewassen en geen . OPKOPER GEZOCHT stuks jongens kleding. Hierbij valt de denken aan voorraden, restan. Een partij kleding snel en eenvoudig aanbieden. Uw opkoper van winkelrestanten, restpartijen en overtollige voorraden.


Zowel grote als kleine partijen van kleding , schoenen, jassen, sportkleding, etc. Vind opkoper kleding op ophap. Serieuze opkoper gezocht voor merkkledij en accessoires Ten voordele van een dure operatie voor mijn opkopers . Kleding : Partijen en restanten opkopen.


Mijn vader heeft mij het vak geleerd en ik heb sindsdien veel ervaring opgedaan als opkoper van kleding. Alleen voor handelaars, geen particulieren. Stoffen of kleding laten opkopen?


De toename van opkopers en uitdragers was te exponentieel om alléén van. Uitbreiding ondergingen verder ook de winkeliers in kleding - en textielwaren. PEBS Belgium nv is één van de grootste opkopers van tweedehands kleding en schoenen in België.


We hebben verschillende magazijnen in Vlaanderen . Gun uw oude kleding een nieuw leven! Uw kleding is geld waard! Heeft u een partij kleding die u wilt aanbieden? Tommy Hilfiger, Adidas . Als kleding opkoper zijn wij onder andere geïnteresseerd in herenkleding, dameskleding, kinderkleding en sportkleding. Dit kan gaan om bijvoorbeeld: broeken, . Maar als iemand wekelijks meerdere stukken koopt wordt toch duidelijk gesteld dat het niet de bedoeling is dat opkopers zich komen bevoorraden in onze . Fashion STOCK opkoper van textiel, restpartijen kleding en overtollige voorraad.


U wilt uw auto verkopen? Kopen en verkopen op 2dehands. Handelsonderneming van Dalen is al meer dan jaar actief als opkoper van uw.


Dameskleding en schoenen (inkoop van partijen kleding in alle maten) . Zij waren aangewezen op de aanschaf van tweedehands kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts