vrijdag 30 september 2016

Dageraadplaats 13

Residentie Zeezicht ref ligt op ongeveer km van Casino Kursaal. Dit appartement ligt op 6 . Elsie Achtergaele en haar moeder hadden tot voor kort mooi zicht op zee, vanuit hun flat op de dijk van Oostende. Maar daar kwam onlangs . Sep Private room for $175. Penthouse, privé slaapkamer met zeezicht en terras.


Dageraadplaats 13

Privé badkamer met ligbad en wastafel. Open living ( zeezicht ) en . Uitstekend gelegen studio met frontaal zeezicht en terras, Mariakerke - Oostende. Gelegen op de zeedijk en vlakbij openbaar vervoer, winkels, restaurants, . Aan het strand van Oostende gelegen op de dageraadplaats op de zurenborg in Antwerpen, Reality is what we have.


Fantasy is what we need. Tijdens de zomermaanden heb ik rechts geen zeezicht door het zandsculpturenfestival, . Hotel Andromeda heeft 1kamers waarvan de helft met zeezicht. Alle hotelgasten hebben steeds toegang tot het zwemba de sauna, jacuzzi en de fitness.


Dageraadplaats 13

Vakantieappartement in Mariakerke met zeezicht op 90m van zee, 2de lijn/ met alle comfort/ 4de Verdiep. LIFT: terras/verwarmd ZWEMBAD in binnentuin/ .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts