woensdag 14 september 2016

Beslissing nemen synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. We hebben de beslissingscriteria vastgestel deze afgewogen en mogelijke. Eigenlijk is besluiten nemen synoniem aan management. Hoofdstuk Het beslissingsproces Stap 7: implementatie van de keuze Hoewel het kiezen al in. Toon alle vervoegingen bepalen wat je moet doen Voorbeelden: ` beslissen over het.


Decideren 11) Een besluit nemen 12) Een uitspraak doen 13) Judiceren 14). Voorbeelden: `de definitieve beslissing `, `een beslissing nemen `, `op een beslissing terugkomen`, `je neerleggen bij e. Medezeggenschap wordt er omschreven als: het recht van over iets mee te spreken, met de gedachte aan invloed op de beslissing of besluitvorming, synoniem. Beschikking betekent een rechterlijke of administratieve beslissing , een. Gebruik jij ook een synoniem als je een woord niet kan spellen of zoek je de schrijfwijze van dat woord op? De regering heeft ten van het voorstel om soldaten naar Afrika te sturen nog geen beslissing genomen.


Slimme kapitaal (smart money): Term die min of meer synoniem is met. SynonieEerlijk, fideel, getrouw, trouw (vooral aan de organisatie). Op adequate wijze nemen van beslissingen op basis van een inzichtelijke afweging en . Deze wedstrijd zal beslissen wie de winnaar van het toernooi is.


Iemand die al twee keer geen beslissing durft te nemen , komt nooit tot een besluit) . Betekenis: Een beslissing nemen. De knuppel in het hoenderhok gooien. We zullen ter zake daarover snel een beslissing moeten nemen. De uitdrukkingen de verantwoordelijkheid op zich nemen voor iets en zijn. Jan vroeg zich af of hij wel de juiste beslissing genomen had.


Daarom mogen we geen overhaaste beslissingen nemen. Beslissingsrecht inzake fundamentele opties. En waar voor veel mensen Hadoop of Cassandra bijna synoniem zijn.


Een verzoek van een belanghebbende, een besluit te nemen. In een document vastgelegde beslissing van een persoon, groep personen of organisatie. Een vaak gebruikt synoniem hiervoor is het begrip documentaire.


Het winkelpunt, synoniem is Point Of Sales. Soms hebben ze het gevoel dat ze de hele wereld op de rug nemen. Initiatief nemen wil zeggen: uit eigen beweging, zonder aansporing van buitenaf,. Denk eraan: je hoeft niet de beste beslissing te nemen , maar een die werkt.


Vanaf die dag staat zijn merk synoniem aan originele noviteiten en oplossingen. De beslissing om deel te nemen aan SCM werd gedicteerd door de wens van. Empathie is een synoniem voor inlevingsvermogen en betekent het. De vraag is: Welke beslissing moet de respondent nu nemen ? Soms zijn de woorden synoniem aan.


Veel van onze beslissingen nemen we nog steeds met de hulp van het oudste. Veelgebruikte synoniemen voor het reptielenbrein zijn de hersenstam, het . Ze vindt het jammer dat de beslissing die ze samen met haar familie nam,. Kortom, een professioneel afscheidsfotograaf staat synoniem voor.


In Vlaanderen was deze evolutie synoniem met de (relatieve) ontzuiling van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts