dinsdag 27 juni 2017

Karten voor volwassenen

Deelnemers vanaf meter rijden in een volwassen kart. Leer karten op het circuit waar hedendaagse Fpiloten de kneepjes van het vak leerden! Voor kinderen hebben wij speciale karts en voor volwassenen gaan onze huurkarts. Kom indoor karten bij The Maxx Veenendaal.


Er worden regelmatig races. Een dagje of een weekend weg met vrienden, een vrijgezellendag organiseren of gewoon zin in een actief dagje uit .

Vanaf jaar mogen kinderen meerijden in een volwassen kart en worden de deelnemers in een volwassenheat ingedeeld met maximaal 20. Iedere maandagavond organiseren wij de Race Academy. De stoelen en pedalen van de karts zijn . De kinderkarts zijn vanaf minimaal 35m en de volwassen karts vanaf minimaal 60m.


In verband met de veiligheidsvoorschriften mogen deze karts niet . Wil jij als ouder ook karten , dan krijg je uiteraard dezelfde uitrusting maar dan voor volwassenen. Wij adviseren jou en de kinderen om dichte schoenen te . Wanneer je onder deze grens valt kun je alsnog mee karten , maar dan in een duokart gezamenlijk met een volwassen persoon.

Een rijbewijs is geen voorwaarde om te mogen karten. Wordt er speciale kledij voorzien om te karten ? Kunnen kids en volwassenen samen karten ? Voor de echte waaghalzen is er zelfs driftkarten, een unieke manier van karten. Naast karten voor volwassenen hebben we ook karten kids voor de kleintjes. U rijdt dan als volwassenen met de kinderen mee en iedereen krijgt een eigen kart. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er in deze heat rekening met de . Ervaar de unieke driftsensatie!


Goede inlichting is daarbij nodig, want karten is een dure sport, en het zal zonde zijn als je na een paar maanden te hebben gereden erachter komt dat je een . Bij het kinderkarten is altijd begeleiding van een volwassene nodig. Hij of zij mag ook mee karten tijdens de kinderheat, vanwege de veiligheid moet dit dan ook . Wat zijn de kosten van het karten. Wilt u een ongekende kart ervaring?


Kleinere kinderen mogen met een volwassene meerijden in een tweepersoons kart. Elektrisch karten voor volwassenen : Kyburz eRod. In Zwitserland heeft fabrikant Kyburz de straatlegale . Er kan op alle dagen van de week gereserveerd worden.


Ouders rijden in reguliere karts voor volwassenen.

Kinderen tot jaar rijden in rookie-karts. Tijd voor een eerste pit-stop en een aangename kennismaking met Worldkarts in het gezellige FCafé. Piloten in spé, volleerde snelheidsduivels en . Kart World Championship.


Wil je je vrienden, familie of collega`s uitdagen en verslaan op de leukste en beste kartbaan van Zeeland? Met piepende banden weg rijden en vervolgens vol . Zwart met hier en daar een oranje accent. Samen met het speciale ontwerp van de spoiler en de banden maakt dit van de Black Edition een heel bijzondere . Bij de Voltage zijn er twee verschillende heats: Kinderheats zijn tot jaar en . De perfecte keuze voor volwassenen , jongeren vanaf jaar, en kinderen jonger dan jaar met een gouden licentie.


Ben je inmiddels verslaafd geraakt en heb je je eigen kart ? Kom je dan uitleven op ons. Per extra rijder, € 1. Volwassenen , € 5per dag (rijder kart ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts