donderdag 29 juni 2017

Opslagruimte te huur deurne

Door verschillende opslagruimte formaten huurt u nooit te veel ruimte, er is er altijd wel een die u precies past . Omdat er altijd een opslagruimte te huur naar jou behoefte is, kan je ook praktisch alles opslaan, of het nu . Reserveer nu je opslagruimte online via onze website! Voor informatie kun je bellen met Jeroen vd Eijnden tel. Eerste maand vanaf € 1. Gosselin biedt flexibele verwarmde opslagruimtes aan voor iedereen en heeft een. Vind magazijn te huur deurne op 2dehands - Voor iedereen een voordeel. Te huur : opslagruimtes.


Magazijn 1mte huur in deurne aan sportpaleis nabij invalswegen. Camionettes kunnen binnen rijden. Opslag of Loods 1m². Daarnaast bestaat er de mogelijkheid per unit een individueel alarmsysteem te installeren (op aanvraag). Tal van commerciële ruimtes op Zimmo: loods , kantoor,.


De compactheid van het complex maakt nauwkeuriger in het oog te houden. Hoe je een box komt huren wordt in duidelijke stappen uitgelegd. Om een aantal uren een Boobox voor de deur te hebben is geen vergunning . LOCATIE: Neerkant, met uitstekende ontsluiting op de A67. EXTRA: Laaddock, (kracht)stroom en water . Bekijk hier het volledige aanbod bedrijfsgebouwen, magazijnen,.


Immo Proxio, het aanbod. Gunstig gelegen loods , gemakkelijk bereikbaar vanaf. FotoAppartement te huur in. Als particulier en ondernemer kunt u bij ons terecht voor het huren van opslagruimten in verschillende oppervlaktes en hoogtes.


GOEDKOPE opslagruimte in vanaf m- tot 1mincl kantoor en sanitair. Hier heeft u dé ideale oplossing! Oppervlakte winkel: ca.


Parkeerplaatsen in directe . De standaard verhuislift, zonder verhuizer, is te huren vanaf €9- per dag. Garagebox te huur tot Mortsel. Huurcomplex Geen beschikbare woningen voor dit type.


Industrieel gebouw te huur in Wommelgem. Deurne Jan Welterslaan 6-8. Huizen te koop en te huur - Door Martijn. Logistieke loods met kantoren te huur in Sint-Niklaas. Nieuwbouw opslagruimte te huur in Turnhout.


DEURNE - Boxs-It Self-Storage verhuurt sinds vorig maand in. Zoals de naam doet vermoeden huur je een ruimte waar je zelf spullen in kunt opslaan. Oftewel genoeg vrije weekenden en midweken om wat te gaan doen . Winkelruimte te huur : Huurprijs € 70- Per maand. De eerste verdieping is per trap te bereiken en in gebruik als opslagruimte.


Kies uw huurverzekering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts