vrijdag 30 juni 2017

Scooter arrangement limburg

Scooter arrangement limburg

Een leuke manier om Limburg te ontdekken en dit zonder uitstoot. Verken Beringen, Leopoldsburg en omstreken per elektrische scooter dit over rustige wegen. Ga op pad met een scooter of Vespa door het Zuid- Limburgse Heuvelland en geniet van.


Arrangementen mogelijk voor halve en ganse dagen vanaf 35 . Het arrangement is eventueel uit te breiden met extra activiteiten. Vespadiscovery is de nummer in verhuur van vespa scooters. Mooie routes, heerlijke arrangementen.


Hieronder treft u onze arrangementen aan in combinatie met de scootertocht. U met de scooter aan bij het limburgse wijngoed. Tijdens een tot uur durende e- scooter tour door Limburg ervaart u de prachtige omgeving in alle rust.


Scooter arrangement limburg

Dankzij de elektrische aansturing tourt u . Bij scooter verhuur de Klomp kunt u scooters huren om daarmee de mooiste. Scooterverhuurlimburg is hèt juiste adres! Ook een picknickmand achterop de scooter of een van onze andere arrangementen.


Brabantse, Gelderse en Limburgse landschap niet voorbij te rijden. Ontdek het Limburgse Heuvelland met een toffe Vespa! Via La Dolce Verhuur kun je een ook arrangement reserveren met een rijk gevulde . Wij vragen geen borg, hebben de beste verhuur tarieven, je hebt geen eigen risico bij schade en de . Ook kunt u bij ons de meest complete (op maat samengestelde) arrangementen boeken, voor zowel kleine als grote. Huur een originele Vespa scooter bij Mabi Maastricht City Center Hotel en.


Vespa op de Sint Pietersberg of toert u door het Zuid- Limburgse Heuvelland. Voor een romantisch uitstapje samen toeren op de scooter of met de hele familie een. Heerlijk 3-daags Heuvelland arrangement in het Zuid- Limburgse Epen. OM MOTOR STORE LIMBURG.


Motorrijden is genieten. Boek een ludiek scooter arrangement met Limburgse lunch. Op zoek naar een tweewieler of leuk arrangement ? Boek en kom gewoon heerlijk genieten in dit mooie stukje Hollan Zuid- Limburg ! Kids for Free Familie voordeelarrangement - Kinderen GRATIS!


Leuke uitjes en groepsuitjes in Limburg met het zuidelijke Heuvelland glooiend. Heerlijk dus dit arrangement voor een weekendje weg of zomaar even een paar. Ontdek Limburg , leuke weekendje weg tips en andere uitjes in Limburg. U heeft het leukste eco-uitje van Nederland gevonden! De allerleukste manier om Maastricht en het Limburgse Heuvelland te ontdekken.


Bekijk direct de aantrekkelijke arrangementen van La Dolce Vespa! De tank is vol, en een helm en GSM houder zijn eveneens voorzien. U bent vrij om zelf uw route uit te stippelen, maar krijgt sowieso enkele . Midden- Limburgse landschap te ontdekken. Klik hier voor informatie over onze speciale scooter arrangementen.


Ontdek met Vespa Maaseik het Maasland en proef van de heerlijke Limburgse rust. Of kies voor een arrangement , zo kan je bij terugkeer meteen aan tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts