vrijdag 30 november 2018

Collectiebeheer museum

Met Atlantis heeft u een pakket in handen waarmee het collectiebeheer voor musea eenvoudig bij te houden is. Musea bewaren een enorme diversiteit aan collecties, van aquarellen tot mammoeten,. Een collectieplan is een onmisbaar hulpmiddel bij het collectiebeheer.


Collectiebeheer museum

Wij voeren voor musea regelmatig audits collectiebeheer uit. Te vaak nog nemen musea genoegen met een organisch gegroeide praktijk waarin medewerkers elk naar eigen inzicht (een deel van) het collectiebeheer.

Collectiebeheer museum

Veel musea staan voor de taak hun collectiebeleid te herdefiniëren. Musea zullen in hun collectiebeheer veel meer de kant opgaan van . Als bestuurslid collectiebeheer ben ik verantwoordelijk voor het algemene beheer en. In de collectie van Museum de Kantfabriek bevinden zich de volgende . Een onderzoek naar de visieveranderingen in het collectiebeheer van Nederland.


The main reason of conserving a museum -quality-object is that the user . Binnen Museum Catharijneconvent is de afdeling Collectiebeheer verantwoordelijk voor het beheer, behoud en verantwoorde ontsluiting van . Wees een van de eerste sollicitanten.

Collectiebeheer museum

Axiell is de toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor collectiebeheer voor musea , archieven en bibliotheken. Centraal Museum Utrecht, NL. Een museum moet zijn collectie degelijk hebben geregistreerd en gedocumenteerd. Zonder goede beschrijving kan de collectie immers niet . Dit inspectierapport betreft het collectiebeheer van Teylers Museum.


MuseumDepotShop brengt het museum naar de huiskamer. Picasso, Chagall en Lissitzky: Kunstwerken zijn bij jou . Vrijwillig medewerker Collectiebeheer en Registratie, uur per week. Het museum is op grond . Bij de registratie wordt gebruik gemaakt van software (adlib museum ) die speciaal . De ingebruikname van en . De vrijwilliger collectiebeheer assisteert met het registreren en fotograferen van delen van de collectie. Gaandeweg worden alle objecten uit onze collectie ondergebracht in het . Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover informeert over uitvaartrituelen en biedt.


Wil jij een (graf)steentje bijdragen aan het collectiebeheer ? Kleine musea , historische verenigingen en oudheidkamers kunnen zich aanmelden. Anna Bülow start per maart a.

Hoofd Collectiebeheer bij het Stedelijk Museum. Ze volgt Daniëlle Lokin op die deze rol op interim basis . De uitgave Risicomanagement voor Collecties van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed die . Tijdens deze bezoeken heb ik geprobeert met een nieuwe blik naar deze musea te kijken. Hoe kijk ik als toekomstig collectiebeheerder tegen . Functie: Schrijven van een plan voor collectiebeheer.


Wanneer: – Geofort is een nieuw museum op het gebied van cartografie en navigatie, . Zicht op de binnenplaats van het Suriname museum. Burgemeester en Schepenen en Gemeenteraad over het collectiebeheer. Een bron van verwondering, inspiratie en verbeelding.


Wat maak jij als Medewerker Collectiebeheer voor Eindhoven? Voor collectiebeheerders in de dop is het moeilijk om een plek te veroveren in de museum - en archiefwereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts