donderdag 22 november 2018

Indoor karting limburg

Kom gezellig karten bij Fastlane Karting Bilzen in Limburg en beleef de ultieme race-ervaring. Bekijk onze prijzen en arrangementen op onze website. Super stoere kinderfeestjes. Een heel speciaal effect.


Bij ons kunt u altijd racen, weer of geen weer.

Jouw race in de Lommelse indoorkarting is altijd een succes! Op de baan van deze indoorkarting beleef je de snelheid en adrenaline van een formule 1-piloot. Reserveren is aangeraden.


We raden u altijd aan te. Kartbanen in provincie Limburg. In deze provincie zijn de onderstaande kartbanen gevestigd. We bieden vijf activiteiten aan: karting , kidskarting , lasergamen.

Karten is steeds populairder in Nederlan zowel indoor als outdoor karting. Indoorkarting Lommel staat voor : Snelle, krachtige, gelijkwaardige karts . Wat zijn de verschillenen. In Limburg is het gelukkig wel mogelijk. Dé unieke kartbeleving van Limburg ! Welk feest je ook geeft, Outdoor Karting Vaals kan groepen een onvergetelijke dag verzorgen.


Indoor karting limburg

Ga de uitdaging aan in onze paintball area met strategische en uitdagende obstakels. Bekijk hier de prijzen van alle activiteiten en arrangementen van Powerarea. Wij verzorgen uw incentives, wedstrijden en alles voor bedrijven. All in Echt is dé locatie in Limburg voor een leuk dagje uit. Zowel voor indoor activiteiten als buiten activiteiten.


Van karten, lasergamen . Voor een “Funfastic” dag kunt u op Circuit Zolder terecht voor diverse events. Zo kunt u hier niet alleen terecht voor een onvergetelijke dag karten. Leuk parcour , goed geamuseerd.


Alleen spijtig dat tijdens de.

Indoor karting limburg

In Maasmechelen kannst du Kartfahren im Cargo Indoor Karting Maasmechelen erleben. Spüre Adrenalin beim Kartfahren auf zwei Etagen . Het is omringd door de grotere steden Venlo, Roermon Tegelen en Belfeld. Het heeft onder andere activiteit(en) in de categorieën actief. In de nabije omgeving liggen er twee kartingscircuits. Op km ligt In Horensberg te Genk het grootste kartingscircuit van Europa.


Hezemans Indoor Karting is voortaan volledig elektrisch. Hier kart je letterlijk in de bandensporen van huidige Fracehelden! De groene evenementenlocatie voor snelle bedrijfsuitjes, kinderfeesten en vrij karten in Eindhoven.


Zelfs een ervaren coureur heeft moeite met het uitdagende circuit. Het Nederlands Kampioenschap Huurkarts NKH(KIDs) is het officieel. KNAF en bestaat uit twaalf wedstrijden op de betere Nederlandse indoor - en outdoor kartbanen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts