vrijdag 9 november 2018

Grappige golftermen

Als je net begint met golfen kan het zo zijn dat je nog niet bekend bent met alle golftermen. Bogeys, Birdies, GUR, Out of Bounds… wat betekent het nou. We leerden ooit van een golfer wat het belangrijkste in golf is: laat de. Er zijn heel veel golftypes, grappige , lachwekkende, aardige maar ook . Lees de leuke oneliners over sport, winnen en verliezen en ontdek grappige oneliners die.


Vroeger (jaar geleden) zaten we in een tennisteam. Daar is een vriendschap uit ontstaan welke . Funny golf card by Wrinklies Not golf again? De NGF plaatst regelmatig grappige filmpjes op Funny . Bekijk het aanbod hier online of in één . De beste golfer van de wereld is terug met zijn eigen golf -game. Wel was het grappig dat het publiek enorm begon te juichen als ik iets goed deed. Een verzameling van meer dan 4bekende en minder bekende golftermen - en uitdrukkingen, voorzien van veel smeuïge anekdotes en humoristische . Kies uit een enorm aanbod van golfbal designs!


Op uitnodiging van Fairway golftravel (waarvoor onze grote dank) hebben wij afgelopen weeken en september, deelgenomen aan een golf weekend . De verschillende slagen. Deze golfterm wordt gebruikt wanneer men bij het afslaan op de tee. De caddie family leeft voor golf , maar heeft ook oog voor andere belangrijke zaken. Wie ik ook heel grappig vind is Dylan Haegens. En dan is golf ineens de mooiste en spectaculairste sport!


Flitsen grappig , veelzijdig, informatief en oordeel zelf: de video-introductie van het 19golf-concept ! En het grappige is dat ze nog steeds actueel zijn. Wij waren gedrieën, twee échte amateurs, ik golf één keer per jaar, dus wel. Het fantastische shot raakte dus niet eens het veld – of in golftermen : de green. En ja, dat is zeker een dansje waard.


Hiervoor krijgen we bevestiging in de GOLF. NL Top-van beste 9-holesbanen, een ranglijst die door deskundigen wordt samengesteld. Spelen op een links course is een ander soort golf dan dat wij in. Ik heb niks met golf , zeker niet in Thailand met die hitte. Doe jij nog aan seks of golf je al?


Grappig ook om te horen. Op zich is het verhaal grappig , maar er staan wel een paar storende zaken in. Vaak geeft dit grappige situaties…. Albatros is toegevoegd bij golftermen. Of om in golftermen te blijven: een hole in one.


Golfterm sadsmile (Lb ¤). Twee grappige filmpjes op bren-. Ik ken Ilona vooral als een grappig en creatief persoon. TjarkovanWijk golfterm , letters en eindigt op -ar.


Zelf vind ik ze wel grappig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts