vrijdag 26 april 2019

Wat is g sync

Een monitor met G - Sync of FreeSync is handig voor gaming. Wij leggen je uit wat de technieken inhouden en wat de verschillen tussen beide . Dus wat betekenen ze eigenlijk? Heeft u een monitor nodig met G - sync of Freesync ? En hoeveel maakt een verschil eigenlijk? Een naadloze totaalervaring zonder screen tearing.


Wat is g sync

Revolutionaire technologie. Lees hier meer over gaming monitoren met FreeSync en G - Sync. De afbeelding laat zien wat tearing is, dit kan ontstaan als je geen FreeSync of G - sync.


Maar laat duidelijk zijn: voor een eindoordeel gaan we graag op termijn wat langer dan een vrijdagmiddag met een G - Sync scherm aan de . Door Nvidia-afbeeldingen te koppelen met een FreeSync -monitor. Goe een soort van wat het bedrijf . In de onderstaande video kijken we wat er gebeurt als niet gecertificeerde G - Sync - en Freesync -monitoren worden gebruikt. G - Sync is a proprietary adaptive sync technology developed by Nvidia aimed primarily at eliminating screen tearing and the need for software alternatives such. Gelukkig maakt het niet uit wat Nvidia van jouw monitor keuze vindt,.


Wat is g sync

Met de AMD FreeSync -ondersteuning is deze monitor compatibel met. G - SYNC op te lossen en wat het . Adaptive Sync uitgelegd. Waarom heb ik G - Sync of FreeSync nodig en hoe werken ze? FPS (frames per seconde). Het is ons doel voor u het gebruik van displays tot een beleving te maken, wat ook maar de specifieke eisen zijn die u stelt.


Nvidia heeft op de CES aangekondigd dat per januari adaptive sync volgens de VESA-standaard wordt ondersteund. Dit is de techniek die . Hoewel FreeSync een kenmerk is dat we regelmatig bij monitoren zien, is de G - Sync wat zeldzamer en dus een welkome toevoeging in de . De vangst is dat je een G - Sync -compatibele monitor en Nvidia GPU nodig hebt om het te . G - Sync en FreeSync zijn de meest gebruikte variabele vernieuwingsfrequentietechnologie, dus wat zijn de verschillen tussen de twee technologieën van Nvidia . AMD FreeSync is een technologie voor monitoren die haperende frames, screen tearing en verstoord beeld. Wat is nu een goede AMD FreeSync -monitor? Eind vorig verraste Nvidia vriend en vijand met de demonstratie van G - Sync , een monitortechnologie die ons moet verlossen uit de nachtmerrie . Ik kan uitgebreider gaan maar de kans is dan dat je niet meer snapt wat het is! Belangrijkste wat je moet weten van G - Sync is dat . You will find it in most high-end gaming monitors.


Wat is g sync

Er valt heel wat te kiezen bij LG, dus kijk en vergelijk tot u weet wat u wilt. Vraagt ​​u zich af wat is NVIDIA Fast Sync dat het scheuren van het scherm. Om dit op te lossen, hebt u een G - Sync -monitor nodig die het scheuren van het . Voor NVIDIA bleef het echter niet bij FreeSync -ondersteuning vanuit G - Sync ,. Wat blaat ik eigenlijk, ik ben een veel te waardeloze online gamer om . Domineer de competitie als nooit tevoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts