vrijdag 13 maart 2015

Houten muziekmobiel houder

Mooie houten muziekmobiel houder voor aan de box of het bedje. Door het klemsysteem tussen de spijlen past het altijd. In combinatie met een . Houten kruis voor muziekmobiel. Add to Wishlist loading. Vind bij OMG muziekmobielen van kunststof of van stijlvol hout voor de box en het ledikantje!


Houten muziekmobiel houder

Tussen de arm en de houder zit het draaiende muziekdoosje. Mooie losse houten muziekmobiel houder voor aan de box of het bedje. Losse muziekmobiel houder zwart met muziekdoosje. Beschikbaar via nabestelling.


Nierman losse houten mobiel houder wit De mobiele houder heeft een hoogte van. Leuke muziekmobiel uit de populaire Indians collectie van Jollein. Aan deze houten universele baby mobiel houder hang je jouw mobiel boven het bedje of box van de baby. Of heeft u zelf een idee voor een muziekmobiel ? Overige - Mobile kruis licht roze hout - Een uniek product van Essies op DaWanda . Heb je altijd al zelf een muziekmobiel willen maken? Bestel dan nu een losse muziekmobiel houder en ga direct aan de slag!


Houten muziekmobiel houder

Deze losse muziekmobiel. Op zoek naar een losse muziekmobiel of boxmobiel voor je baby? De muziekmobiel is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte en is.


Ook hebben we plastic en houten baby mobiel houders die je kan combineren met. Witte houten mobiel houder voor bed of box. Wagenspanner met viltballetjes, houten ringen en belletje (Customize).


Muziekmobiel Safari dieren. Past op vrijwel alle boxen. Wanneer het muziekje speelt draait de mobiel. Inclusief: houder , hanger en draaiend muziekdoosje met stop-knop. Een muziekmobiel boven de box (een zogenaamde boxmobiel) of ledikant helpt je baby om spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken.


Wedstrijden quicklinks. Stoere handgemaakte muziekmobielen. Bevestig ze met de houder aan de rand van de box of aan de rand van het ledikantje. Gegarandeerd een eyecatcher . Voor de box wilden we liever geen plastic muziekmobiel. Je kunt kiezen voor een houten of een plastic houder.


Kruis (bestaat uit: houten kubus, houten stokjes, schroef ringetjes en split ringen). Houder I, II of de Universele (optioneel). Mobiel met viltballetjes en houten kralen.


Ook kun je hem aan een muziekmobiel houder hangen (zie de zesde foto). Verschillende soorten mobiels in alle soorten en maten. Met wolkjes, olifantjes, luchtballonnen en olifanten. Hang je vrolijkste haakcreaties op aan de handgemaakte mobielhouder zodat . De hoogte van de muziekmobiel houder is cm. De vilten figuren zijn met de hand gemaakt van 1 wolvilt.


Boven de figuren hangen bijpassende houten. Welkom op de site van Lief Vilt. Een site vol lieve leuke accessoires voor op de baby. Kleur muziekmobielhouder.


De mobielhouder is leverbaar in het zwart en in het wit (standaard kleur).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts