maandag 30 maart 2015

Opslagruimte huren nieuwkoop

Voor (tijdelijke) opslagruimte bieden wij de oplossing zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar opslagruimte voor korte of langere tijd in Ter Aar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Kubox wordt droog en beveiligd opgeslagen! Regel het vandaag nog eenvoudig online! Te huur : opslagruimtes vanaf € 2- per maand. Vanaf € 2- per maand. Opzegtermijn kalendermaand.


Neem voor meer informatie en de. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Mooie geisoleerde ruimte op afgesloten terrein te huur voor opslag. Onze opslagunits kunnen gebruikt worden voor:. Voordelige en flexibele opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn.


Ruimtes vanaf € 2- per maand. Minimale huurperiode slechts maand Voor meer info: . Bedrijfsruimte te huur : Huurprijs € 57- Per maand. De bedrijvigheid is groot. Huur Center, Gereedschapverhuur. Op de 1e verdieping van het Business.


GOEDKOPE opslagruimte in vanaf m- tot 1mincl kantoor en sanitair. Een betaalbare opslagruimte huren ? Droog, schoon en vorstvrij. Makkelijk en betaalbaar!


Als particulier en ondernemer kunt u bij ons terecht voor het huren van opslagruimten in verschillende oppervlaktes en hoogtes. Daarbij komen er ook ruimtes voor bijeenkomsten, fitness en opslag. Volgens Puts heeft hij echter nog een huurcontract tot het einde van het jaar.


Nieuwkoop , waarvan Ter Aar deel uitmaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts