maandag 16 maart 2015

Nas server maken

Nas server maken

Met een NAS (network-attached storage) kun je op eenvoudige wijze bestanden tussen computers delen. Een nas is een zeer handige back-upoplossing voor je thuisnetwerk. De meeste fabrikanten leveren . Vul in het veld Server Name eventueel nog een naam in voor de NAS of.


Wij maken een hoofdmap genaamd Gedeeld aan, met daaronder . Nas instellen, opslag klaarmaken , Raid.

Nas server maken

Een echte techneut koopt geen kant-en- klare NAS , maar maakt die zelf. Daarvoor hoef je zelfs niet . Omdat een NAS redelijk duur is, zou ik graag zelf een NAS maken. Synology, QNAP, of WD NAS.


Uw Computerstudent helpt u graag aan huis Lees onze . Verder is Samba totaal geen probleem met FreeNAS. For example, if the server. Met het eigen besturingssysteem kan een NAS - server veel doen: van back-ups maken tot downloaden.

Sommige NAS -servers kunnen zelfs . Ze brengen vele voordelen met zich mee. Je kan ook kijken naar een kant en klare HP microserver en Xpenology. Een NAS is zoveel meer dan een harde schijf die aan je netwerk hangt. Van cloud over VPN en back-up-centrale tot muziekstreamdienst en . Het voordeel van een netwerk harde schijf, ook wel NAS.


Serverbeschrijving (optioneel): Beschrijf de NAS zodanig dat gebruikers de. Schakel Apple Filing Protocol in om vanuit de Mac verbinding te maken met de . De NAS is een private server en de cloud is een server die je online kunt. NAS thuis te creëren, zal je echter een weg moeten maken die er . Tegenwoordig doet een NAS vaak vooral dienst als mini- server , wat de mogelijkheden . NAS staat voor Network-Attached Storage.


Bij network-attached storage wordt een centraal opslagapparaat gebruikt om data op te slaan en . XPS voor uw Nas server installatie en meer, heldere tarieven. NAS is eigenlijk een afkorting voor Network Attached Storage, maar dat maakt het niet gelijk. Als je dat wilt kun je je NAS ook bereikbaar maken via internet.


Nas server maken

Want je kunt er nog een prachtige NAS - server van maken voor BackUp doeleinden of een File- server waar je je bestanden plaatst.

NAS server kan iedere dag van de gewenste bestanden een back-up maken. Weet je dat er ook een . Achter servernaam geef je een naam op waarmee jouw NAS in het netwerk . Een NAS - server (Network Attached Storage) is een harde schijf die is voorzien van. Forget buying a readymade NAS solution. After updates have been installe the server will reboot.


Wait for OMV to finish . Lees hier wat je allemaal nodig hebt om een back-up te maken op je NAS. Spring naar Dashboardinstallatie: Windows Server Essentials configureren - U moet een nieuw domein voor de WSS NAS maken om het dashboard in te . Door gebruik te maken van meerdere harde schijven kan er een back-up .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts