donderdag 19 maart 2015

Wanneer krijg je een uitkering

Wanneer krijg je een uitkering

Als u als werknemer (gedeeltelijk) werkloos wordt, kunt u recht hebben op een WW- uitkering. Lees aan welke voorwaarden u moet voldoen. Bekijk of u recht heeft op WW- uitkering. UWV beoordeelt of u een uitkering krijgt.


Let op: u bekijkt deze webpagina met een verouderde browser. Wilt u veilig gebruikmaken van alle mogelijkheden op uwv. Om in aanmerking te komen voor een WW- uitkering moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Hieronder kunt u zien wanneer uw bijstandsuitkering wordt overgemaakt. Wanneer krijg ik mijn uitkering ? Meestal staat het geld dezelfde dag aan het eind van . Als u te weinig of geen inkomen heeft, kunt u een uitkering op grond van de Participatiewet aanvragen bij uw gemeente.


Dit houdt in dat u eigenlijk wel in aanmerking zou komen voor een bijstandsuitkering, maar dat u vanwege bijzondere omstandigheden van deze uitkering wordt . Krijg ik een jaaropgave? Deze uitkering is bedoeld als tijdelijk vangnet voor noodzakelijke kosten, zoals huur, eten en drinken. Bij echtscheidingszaken bijvoorbeel wanneer de inboedel nog niet is verdeeld. De uitkeringsspecificatie ontvangt u ook . Weet aan welke eisen je moet voldoen om een WW uitkering na ontslag te ontvangen. Hoe lang krijg ik WW- uitkering ? Als u een bijstandsuitkering wilt ontvangen, moet u die aanvragen.


Dat gaat volgens een bepaalde procedure die volgt uit de wet. Hierna worden beschreven : . Meld je hier voor de aanvraag van een uitkering voor jongeren. De bijstandsuitkering wordt in principe maandelijks aan u uitbetaal exclusief vakantiegeld. Van uw uitkering wordt steeds gereserveerd voor uw . Vul uw bruto maandsalaris in, zonder vakantiegeld en eindejaarsuitkering. U kunt daar instellen vanaf wanneer de nieuwe situatie in gaat.


Om recht te hebben op een uitkering moet je voldoen aan een aantal. Als vaststaat dat het loon niet is betaald ten gevolge van de betalingsonmacht van de werkgever, dan keert het UWV uit wat u nog tegoed heeft van de . Hoe en wanneer kan ik een WW- uitkering aanvragen? Als je de aanvraag hebt ingediend krijg je van het UWV een ontvangstbevestiging. Dat kan zijn voor uw AOW-leeftij wanneer u uw AOW-leeftijd heeft of daarna.


De AOW-leeftijd is voor iedereen anders. Hier ziet u per wanneer u recht heeft op AOW. Heeft dit gevolgen voor mijn uitkering ? Per gewerkt kalenderjaar krijg je één maand WW- uitkering. Heb je vragen over jouw uitkering ? Ze vraagt voor jou een uitkering aan bij RVA, geeft je de nodige info en bezorgt je een controlekaart.


Op deze pagina vindt u de data wanneer uw uitkering wordt uitbetaald. Hoeveel geld krijg je per maand? Je hebt recht op een Wajong- uitkering wanneer je op jonge leeftijd (voor je 30e verjaardag) . Betaaldata vindt u hier. Nieuwe bijstandsbedragen.


Wanneer krijg je een uitkering

Als u geen recht heeft op een andere uitkering en u heeft onvoldoende inkomen om van te leven, kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts