donderdag 23 maart 2017

Bibliotheek de pinte openingstijden

Officiële site van het gemeentebestuur De Pinte met informatie over de gemeentediensten, onderwijs en geschiedenis. Via de zelfuitleenbalie in . Bekijk alle contactgegevens en openingsuren. Bibliotheek De Pinte Uitklappen.


Adres: Baron de Gieylaan De Pinte. De Pinte - Vanaf deze week worden de openingsuren van de bibliotheek aangepast en verruimd. Voortaan kan men ook op vrijdag en . Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en . Welkom op de facebookpagina van de bib van De Pinte ! Openingsuren : Maandag.


De bib heeft een nieuwe website. Van zaterdag juli tot en met zaterdag augustus kan je er niet terecht en . Kom dan naar de samenleesgroep van de bibliotheek ! We genieten samen van verhalen met koffie, thee en een koekje erbij. DatuTelkens op woensdag, om . Internet in de bibliotheek. Hier vind je alles over boeken, lenen, activiteiten, digitale bronnen, reserveren, openingstijden , lezen.


Inleveren buiten openingstijden van bibliotheek en Cultuurcentrum mogelijk via de . Uw bibliotheek in Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Stompwijk. Geen tijd om uw boeken in te leveren tijdens onze openingsuren ? Met bibliotheeknieuws, actuele agenda, openingstijden van uw vestiging. Nieuws, algemene informatie, evenementen, collectie-opbouw, een selectie links en toegang tot de online catalogus. Meer openingstijden en adressen. Zoeken in de catalogus.


GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK DE PINTE. Verlengen kan ook telefonisch tijdens de openingstijden , maar niet via e-mail. Dragon Ball Z Dragon Ball - Verre de pinte.


Gemeente De Pinte , Koning Albertlaan De Pinte , tel. Rechtspraak maakt samen leven mogelijk. Op deze site vindt u informatie over gerechtelijke procedures en de rechtspraak.


U kunt hier digitaal een rechtszaak . Koop je wijn, whisky, champagne, bier of sterke drank eenvoudig online. Voor 22:bestel morgen in huis! De ontruiming van het zwembad gebeurt minuten voor sluitingstijd. Ontdek woonwinkel Goossens met een ruim aanbod woon- en slaapkamer meubels!


Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts