dinsdag 28 maart 2017

Water afsluiten de watergroep

Wens je geen water meer in je woning of pan dan kan je best het contract stopzetten. Aanvraagformulier afsluiten of heropenen drinkwatervoorziening ( PDF). STOPZETTING CONTRACT MET WEGNAME WATERMETER.


DEFINITIEF AFSLUITEN OP DE . Voor een nieuwe aansluiting of een afsluiting , kunt u terecht bij uw drinkwaterbedrijf. Bouwt u zelf een nieuwe woning en wilt u een watermeter laten plaatsen?

Als je de rekeningen een tijd lang niet betaald hebt, kan de watermaatschappij na een bepaalde procedure je water afsluiten. Het water regelen bij verhuis is niet moeilijjk, maar je moet er wel het hoofd even bijhouden. Met dit stappenplan wordt alles duidelijk. Ook jij kan naar de LAC een brief . Beschermde klanten krijgen meer rechten bij de levering van water.


Mag de watermaatschappij mij van het water afsluiten ? Nutsvoorzieningen als elektriciteit, kabeltelevisie, gas, water , telefoon en riolering zijn voor. Aan- en afsluiten bij een watermaatschappij. De netbeheerder of waterleverancier die een verbruiker wil afsluiten , moet in bepaalde.

Wie momenteel geen drinkwater heeft, kan in de Jozef Kumpsstraat water gaan halen. Ter hoogte van de woning nr. Verhuis je en ben je al klant bij een drinkwaterbedrijf ? Aansluiten bij een watermaatschappij.


De afsluiting van de Aarschotsesteenweg is noodzakelijk om de werken aan. Geen water Komt er geen water uit de kraan, controleer dan volgende zaken:. Lokale Adviescommissie voor water , gas of elektriciteit - LAC. Staat de veiligheidskraan of afsluitkraan na de watermeter open? De VMW levert water bestemd voor menselijke consumptie via de aftakking.


IWM levert drinkwater in acht Vlaams-Brabantse . Slimme watermeters en budgetmeters voor water - Stand van zaken. Ik heb dan maar direct na die kraan een eigen afsluitkraan gezet. De vennootschap heeft tot doel de studie, de aanleg, de exploitatie en de eventuele ontwikkeling van diensten en installaties voor de . Vandaag brief in de bus van de watergroep : binnen een maand wordt.


Dan wilden ze de kraan in de straat afsluiten maar die ging ook niet . Wie een eigen grondwaterwinning heeft en niet kan aansluiten op het . Hallo onlangs kregen wij een brief van onze gemeente waarin stond dat ze ons zouden schorsen van duszogezegd ons water afsluiten. Een maand namen we preventief geen water af uit het kanaal.

Watergroep zodat de Watergroep dit boekhoudkundig kan afsluiten. LAC) over afsluiting of heraansluiting van elektriciteit, aardgas of water. De LAC wordt ingeschakeld wanneer de waterleverancier een verbruiker wil afsluiten. Afsluiting zonder tussenkomst van de LAC kan enkel in de volgende.


Afsluiten van een raamovereenkomst voor jaar tegen prijslijst voor het . In onze bedrijfsfilm brengen we een overzicht van al onze activiteiten: drinkwater - industriewater. Watermaatschappij De watergroep kon de hoofdleiding net voor de barst afsluiten , waarna het lek kon worden gedicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts