vrijdag 17 maart 2017

Cafe met zaaltje leuven

Cafe met zaaltje leuven

The cosiest, funkiest bar in Leuven. House, Disco, funk, soul,. Open every day: 11AM. Het Zaaltje van bovenaf. En hou je het liever privé?


Cafe met zaaltje leuven

Jouw privé-feestje in het zaaltje op het eerste verdiep voor slechts €50.

Van dinsdag- tot en met zaterdagavond staat er vanaf 22u steeds een dj en transformeert deze bar tot echt danscafé. The Social Club is een (feest) zaal gelegen op de hoek van de Oude Markt en de Zeelstraat in Leuven boven cocktailbar en danscafé Barvista. Reviews Found it hard to get served by the staff witch were not very. Tailormade partying in the absolute centre of Leuven. Home Pagina Café Tempo.


Café Tempo biedt u vier zalen aan voor vergaderingen van bedrijven en. Hou rekening met de capaciteit van de zaal. Meer specificaties van de verschillende ruimtes vind je op MeetingLeuven.


Cafe met zaaltje leuven

Ontdek de mooiste Feestzalen in LEUVEN voor je feest.

STUK Kunstencentrum te Leuven beschikt over diverse zalen die afzonderlijk. Alle afname van drank en catering dient te gebeuren via het STUKcafé , waarbij . Go and grab your cubanisto, the new rum flavoured beer! Spring binnen voor een snelle hap of zet je neer voor een uitgebreid diner in ons restaurant op de . Heb je een vraag, opmerking of wil je een tafeltje reserveren, het zaaltje of de volledige. Je vindt ons pal in het centrum van Leuven , op het nieuwe plein waar.


Ben je op zoek naar een zaal van middelgroot formaat om jouw cantus te houden ? Verder is er ook de mogelijkheid om het café af te huren voor een . Daarbuiten kocht hij het aangrenzende pand naast café De Colff op om van beiden één geheel te. Je kan ons vanaf nu terug vinden in The Mash te Izegem. Fietscafé van Toerisme Vlaams-Brabant, laadpunt voorzien. De uitbater van café Barvista op de Oude Markt heeft.


De jongeren die aanwezig waren in het zaaltje hielden zich niet aan de . De beste restaurants voor groepsdiners in Leuven , België. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste restaurants voor groepen in Leuven en zoek . Naast de traditionele waterpijp vind je in onze. Privéfeesten.


DE CONCERTAGENDA IN JE MAILBOX? SCHRIJF JE HIER IN: NIEUWSBRIEF.

Ontdek Domus Leuven , verse Belgische gerechten in een authentiek Leuvens kader,. Gezellige zaaltjes om het glas te heffen op een speciale gelegenheid. Daarenboven is er een polyvalente zaal die onder andere gebruikt kan worden voor vergaderingen en privé feestjes. Samen met de kok van onze brasserie kan.


De brasserie is erkend als fietscafé in Vlaams-Brabant en heeft een eigen fiets- oplaadpunt. Je kan dan bij ons ook terecht voor een lekker kopje koffie, terwijl je. Ontdek onze Meeting en Events locatie in Haasrode- Leuven en onze feestzaal in Tielt-Winge, Vlaams-Brabant.


Dit gezellige buurtcafé biedt wekelijkse jazzconcerten, een uitgebreid menu en een bovenzaal met een uitzicht. Een gezellig Jazz- en Blues café , in het centrum van Leuven. Lust : unieke bistronomie in hartje Leuven '. Op zoek naar een vergaderruimte of een uniek en gezellig zaaltje (max pers) om met vrienden of familie te . Cafe Komeet Leuven nieuwe zaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts