vrijdag 17 maart 2017

Ijssalon harmoniestraat ramsel

Highlights info row image. Harmoniestraat (53mi) Herselt 2230. Appeltaart met ijs en slagroom. We bleven maar ijs maken en die viel bij vele mensen in de smaak.


Traditionele ijstaarten worden ambachtelijk bereid door Roomijs Van Doninck. Bij Ijssalon De Lekkerbek vind je het lekkerste ijs in de streek van Ramsel. Kom het snel zelf ontdekken. De Lekkerbek is een gezellige zaak in het landelijke Ramsel , een deelgemeente van Herselt, waar u steeds terecht kan voor heerlijk schepijs , milkshakes en . Ontbrekend: harmoniestraat ‎ ramsel Openingsuren winkels in Ramsel https://www.


Openingsuren van winkels en handelszaken in Ramsel zijn samen met de adresgegevens en contactgegevens op deze. Scheiloopstraat Ramsel. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman . Net na het binnenrijden van Ramsel rijden we eerst een overweg voorbij die. We gaan een ijsje eten in een plaatselijk ijssalon achter het stationsgebouw . Proef ons lekker ijs of geniet van onze verwenkoffie! Wegens opening van een tweede.


Vandaag bij het zalig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts