woensdag 26 april 2017

Collectiebeheer betekenis

Het verzamelen, inrichten, beschrijven, ontsluiten, bewaren en in het algemeen onderhouden van een collectie documenten . Wat is de betekenis van collectiebeheer ? Door experts geschreven. Collectiebeheer systeem collectie informatiesysteem. Ook geeft het collectieplan inzicht in de samenstelling en betekenis van de collectie en vormt het een . De betekenis van collectiebeheer vind je op deze pagina. Er werd definitie van collectiebeheer gevonden in de woordenlijst.


Andere definities, verklaringen . Een onderzoek naar de visieveranderingen in het collectiebeheer van Nederland. Voor tijdelijk gebruik afgeven of verhuren. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden?


Voor Diergaarde Blijdorp is natuurbehoud één van de belangrijkste doelstellingen. Dát is de bron, waarmee wij vorm en betekenis geven aan de wereld. MEDEWERKER COLLECTIEBEHEER MET SPECIALISATIE. Onze klanten zijn musea, collectiebeheerders , organisatoren van tijdelijke kunstmanifestaties en particuliere liefhebbers van kunst, . De dubbele rol van een archivaris in eigen huis. Contouren van een visie op de rol en betekenis van informatie.


Ton Hurkmans Hoogovens, museum en collectiebeheer De actualiteit van Tata Steel en de betekenis voor de regio Verslag van de . Mijn groeiende kennis en ervaring in de wereld van collectiebeheer. Multimedia staat in die betekenis voor een (doorgaans interactieve) . Je bent objectgericht, je onderkent de betekenis ervan, respectievelijk geeft betekenis aan. Voor een efficiënt collectiebeheer moet u al die informa-. Zij leiden tot een efficiënter collectiebeheer ,. Kunstenaar van verbeelding, betekenis en gevoel.


In: Verzameld werk, Voorwoor pp . De opleiding collectiebeheer is een mbo-opleiding niveau - BBL en duurt jaar. De voornaamste toegangspoort tot het Kasteel van Breda draagt de naam van Hendrik III van Nassau, die van grote betekenis is geweest in zijn tijd. Rotmans de betekenis van die stedenband. Het eerste half jaar stond voor collectiebeheer in het teken van de. Business Art Service brengt mensen in beweging met kunst.


Van een positieve gemoedstoestand tot meer creativiteit en werkplezier: samen met . Zo is de conservator collectiebeheer en digitale strategie de. WAAROM De relevantie van erfgoed is een proces van betekenis geven, zowel . Behalve één pictogram per bord staat ook de betekenis van het pictogram vermeld. Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis. Deze borden zijn gemaakt van kunststof en zijn tweezijdig uitgevoerd.


In dit reglement hebben de onderstaande termen de ernaast vermelde betekenis. Omvang van de metadata: Subset van metadata uit collectiebeheer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts