woensdag 26 april 2017

Kleine bierfiets huren

Onze bierfietsen (bierkarren) zijn ideaal voor vrijgezellenavon verjaardagsfeest , familie,. Voor elk feestje is er gelegenheid om een bierfiets te huren. Kleine bierfiets voor tot personen: 8 . Bierfiets huren met je vrienden?


Dat kan al vanaf euro per persoon,wanneer u met personen bent!

Deze bierfiets is namelijk geschikt voor fietsers, . Maak je verjaardag memorabel op de bierfiets ! Krijg korting bij het huren van de bierfiets op week- en zondagen! U hebt de keuze tussen . De gezelligste bierfiets van Twente voor personen! Totaal bierfietsen te huur. Bij het High Tea Arrangement is alle thee en de huur van Café on Route voor uur .

Er zijn voor kleine teamevents en grote bedrijfsuitjes in NRW voldoende voertuigen aanwezig. Peuters kunnen op de Quattrocycles op speciale stoelen gratis . Alle bierfietsen zijn voorzien van een radio met CD speler, en USB. U kan kiezen om onze bierfiets of biergeit voor een halve dag of een hele dag te huren. Deze kleine kroeg op wielen is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een leuk . Dat doe je bij Vcompany Attractieverhuur! Reden te meer om Caferacer-te bouwen en er een 3e, kleine fiets, bij te kopen.


Allerlei soorten funbikes kunt u bij ons vinden. Evenementen praattafels. Ga een bierfiets huren in Amsterdam en zorg voor een lachwekken. Het fijne aan dit uitje is dat het met een kleine groep kan, maar ook met . Als u op zoek bent naar een eyecatcher voor uw evenement waar veel ( kleine ) kinderen komen dan is een draaimolen een ideale oplossing. Bij Tandemverhuur Apeldoorn kunt u klassieke Gazelle tandems en fietsen huren ook voor een klein kinderen hebben wij kind-ouder tandems.


Wij zijn verhuisd naar de Oirschotsebaan Streekpark Klein Oisterwijk. Bel voor meer informatie.

Huurfietsen Piet Plezier Oisterwijk . Het is meestal een hele lange opsomming van artikelen in kleine lettertjes. Verhuur rodeostier, verhuur bierfietsen , verhuur sumoworstelen Limburg. Organiseert u een klein of groot feest ? Dan bent u bij IP Fun Limburg aan het juiste . Bier krijgen door te fietsen. Productinformatie: Afmeting: x x m. Standaard word bij dit product meegeleverd:. In principe kunnen we deze spelen overal spelen.


Een sportief spelletje! Quantity ideeen kleine badkamer. Total kleuren picker online. Huur makkelijk en snel via Huren. De beste borden van Huren. Twee deelnemers fietsen tegen elkaar.


Hoe harder de fietsers trappen, hoe sneller het bierglas kantelt. U kunt het gebruik van cookies desgewenst toestaan of verhinderen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts