vrijdag 21 april 2017

Groepspraktijk de pinte

Praktijk op de hoek is op zoek naar uitbreiding. Bent u beginnend paramedicus of gewoon op zoek naar een locatie in De Pinte ? Werkt u graag samen in een . Hoe een afspraak maken? Verdere instructies staan onderaan . Maandag Van 14:Tot 15:00. Woensdag Van 07:Tot 10:30.


Groepspraktijk de pinte

Emmeline is woonachtig in De Pinte en studeerde aan de Ugent. Huisartsenpraktijk Dujardin - De Rekeneire De Pinte. HUISARTSENPRAKTIJK LANGEVELD. De huisartsenpraktijk in de Langevelddreef te De. Er is een lessenreeks die doorgaat op woensdagnamiddag en een die doorgaat op vrijdagnamiddag.


De lessen gaan steeds door in de praktijk te De Pinte. More Great Places in De Pinte : a . Daarnaast zijn ook openingsuren op . Allemaal welkom voor een professionele voetverzorging. Wij zijn een huisartsenpraktijk gevestigd in Opwijk. Onze praktijk telt vaste huisartsen en huisarts-in-opleiding.


Onze huisartsenpraktijk kent reeds . ART OF SPORTS is een multidisciplinaire groepspraktijk van kinesitherapie, osteopathie en personal training. ART staat voor Assisted Rehab and Training. Welkom bij Podoloog Verbeek (OOSTKAMP- DE PINTE ). Officiële site van het gemeentebestuur De Pinte met informatie over de gemeentediensten, onderwijs en geschiedenis.


Groepspraktijk De Babbelhut. Voor de regio Eke-Nazareth- De Pinte -Zevergem kan u . Gavere ,Asper, Baaigem, Dikkelvenne, Gavere, Semmerzake en Vurste: . Psychotherapie voor kinderen, (jong)volwassenen, gezinnen en koppels ( relatietherapie), kinderpsychiatrisch onderzoek, loopbaanbegeleiding. OPTIMALÉ: uw multidisciplinair gezondheidscentrum in De Pinte (regio Gent- Deinze).


Groepspraktijk de pinte

Optimalé biedt u een totaalpakket aan therapieën en . Het team van de Sallemeulekouter bestaat uit Dr. Borderé - uw Dermatologen in De Pinte. De psychologe Ellen De.


Je verwelkomt de klanten die langskomen op kantoor met een glimlach . Speltherapeut in De Pinte - Vind hier een goede speltherapeut of. Het Woordbos is een groepspraktijk van klinisch psychologen gespecialiseerd in het werken . Zoek op Infobel andere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts