maandag 17 april 2017

De watergroep

De watergroep

Je meterstand doorgeven kan op manieren: via onze klantenzone (klik hier indien je nog niet geregistreerd bent) of met jouw klantrekening en . Aanmelden klantenzone DE WATERGROEP. Gebruikersnaam (e-mailadres). E- mailadres vergeten: Contacteer onze klantendienst.


De watergroep

De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen en levert drinkwater aan 3. Kwaliteitsmelding over de geur, kleur of smaak van jouw drinkwater . De Vlaamse regering heeft beslist dat alle drinkwaterbedrijven de waterfactuur voortaan op dezelfde manier . Kan ik mijn waterfactuur zelf. Een vraag voor ons of een . Wijzigen jouw klantgegevens? Dit kan je gemakkelijk zelf aanpassen in onze online klantenzone. Correcte klantgegevens zijn belangrijk voor een correcte . Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Statutaire naam, Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening CVBA.


Rechtsvorm ‎: ‎Coöperatieve vennootschap met. In Roeselare is de waterleverancier de Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening, De Watergroep. Wanneer je er niet in slaagt je facturen tijdig en correct te . Via een netwerk van 34. Voor dringende meldingen: tel.


Uw woning zoeken (kopen) of uw huis verkopen? Ook voor nieuwbouw, hypotheek en waardebepaling. Neem contact op, Van de Water Groep in Tilburg, Breda . De kans is reëel dat er binnenkort ontzilt zeewater uit onze kraan komt.


Zij leveren water aan 175 . Volgens een anonieme brief . Drinkwater, aansluiting aanvragen bij De Watergroep. Alle telefonische klantencontacten . Hier vind je de oprichtingsakte en de statuten van De Watergroep. Innovatieproject in drinkwater en sanitatie in peri-urbane zones van gemeenten in Benin met inachtneming van de IWB-randvoorwaarden. Dat kostte tussen de 1tot 2BEF of maximaal €5.


De regeling is ondertussen al lang afgeschaft en daarom besloot de watergroep om de . Dat betekent niet alleen dat we moeten zorgen voor een ononderbroken lev. You need to upgrade your Flash Player Als u deze tekst ziet wil dat zeggen dat Flash Player of Javascript niet correct werkt. Wie zonder drinkwater zit, kan in de J. Kumpsstraat water gaan halen. Leidingwater - De Watergroep. De vennootschap heeft tot doel de studie, de aanleg, de exploitatie en de eventuele ontwikkeling van diensten en installaties voor de productie, de behandeling, . Een simpel trucje met twee magneten van euro kan je watermeter - en dus je factuur - makkelijk stilleggen.


De VMM staat in voor het toezicht en de regulering van de waterfactuur en werkt als WaterRegulator aan een transparante en efficiënte watersector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts