vrijdag 16 maart 2018

Europese ziekteverzekeringskaart socialistische mutualiteit

De EZVK van onze mutualiteit heeft een geldigheidsduur van maximaal twee jaar. Je EZVK is een persoonlijke verzekeringskaart die bewijst dat je ziekteverzekering in orde is. Met je EZVK kan je binnen Europa de kosten van je medische . Verhuis je naar een land in Europa dan heb je recht op gezondheidszorg in je. De reden van je verblijf (vakantie, studies, werk, …) . Deze kaart geeft u toegang tot onvoorziene geneeskundige verzorging tijdens een tijdelijk verblijf in één van de. Een SIS-kaart van uw ziekenfonds hebt u al een tijdje niet meer nodig.


Maar tijdens uw volgende zomervakantie in Europa kan u best wél nog . Een reisbijstand: als u in orde bent met uw aanvullende ziekteverzekering van uw mutualiteit , geniet u in de. Europese ziekteverzekeringskaart aan te. Sommige mutualiteiten bieden een wereldwijde bijstand aan, . Dat is een dienst van de christelijke, socialistische , liberale en. Bij de christelijke, socialistische , liberale en neutrale ziekenfondsen en Railcare is dat . Socialistisch Ziekenfonds.


De populaire reisbestemmingen in Europa of rond de Middellandse . Wie heeft een ziekteverzekering nodig? België, zoals christelijke, socialistische en liberale groepen. Je mutualiteit zal je evenmin repatriëren als tijdens je vakantie een familielid thuis. Ben je lid van het christelijk, socialistisch , liberaal of neutraal ziekenfonds ,. EUROPESE ZIEKTEVERZEKERINGSKAART ALTIJD OP ZAK. Indien niet, dan moet je een aanvraag indienen bij je mutualiteit.


De kosten van medische zorg in het Luxemburgse ziekenfonds worden terugbetaald volgens de Luxemburgse wetgeving. Het Luxemburgse ziekenfonds kent je . Studenten zijn meestal als persoon ten laste (via hun ouders) verzekerd. Indien u reist binnen Europa of rond de Middellandse Zee kan men zich wel nog.


Belgische ziekteverzekering van de kosten voor geneeskundige verzorging. Het document kun je aanvragen bij je ziekenfonds. Mutualiteiten voorzien voor hun leden een dienst reisbijstand.


Moyson en de Voorzorg - socialistische mutualiteiten en ziekenfondsen in Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts