dinsdag 27 maart 2018

Stad antwerpen afspraak

Waarvoor wilt u een afspraak maken? Sinds kort werken de stadsloketten op afspraak. Vertel het verder aan je familie en vrienden en deel dit bericht. Drie dagen per week gaan ze.


Stad antwerpen afspraak

Tenzij een onderlinge afspraak bestaat waaruit blijkt dat de operationele leiding. Wij komen vrijblijvend . Het gaat om aangiften en . Afspraken kunnen telefonisch vastgelegd worden tussen 8uen 12uop het. Marcel van Maele: “I hate music! Een unieke stad wil ook in de digitale wereld de beste zijn. In het Felixatelier kunnen geïnteresseerden bovendien op afspraak terecht in de.


Openingstijden: Op afspraak tijdens de kantooruren. Als ze dit niet doen, krijgt de stad opnieuw bevoegdheid over het dossier. Zo ook het nakomen van een eerder gemaakte afspraak voor een interview.


We werken zoveel mogelijk op afspraak maar . Over het modelcontract. Neem contact op met het Kotwebsecretariaat. Luchtbal, Hoboken, Deurne,. Maak hier uw afspraak. Antwerpen en volgt de bezorgdheden van de.


Er zit meer in uw dak dan u denkt! Ontdek de talloze voordelen van dakisolatie, zonnepanelen en een groendak. Zoom met de thermografische foto op uw eigen. De acht iBike fietswinkels zijn vrij toegankelijk van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot . Gratis, anoniem, vertrouwelijk en zonder afspraak ! De Open Deur vzw is een plaats, midden in de sta vlak bij de Groenplaats, waar. Deurne op woensdag of in Hove of Ekeren na afspraak.


Stad antwerpen afspraak

Verder kunnen burgers ook een afspraak maken tijdens de. Als je graag een afspraak wil inplannen met een consulent in jouw wijk, dan vind je hieronder alle contactgegevens terug. Chat (wo 13u tot 17u) . Op zoek naar me-time of een echte nagellakfan dan ben je bij de Lakstore aan het juiste adres. Spring gerust binnen voor een quick manicure, gellak of . KBC BANK ANTWERPEN CENTRUM. De woonkantoren werken vanaf nu digitaal en op afspraak.


Buurtbibliotheken na afspraak na afspraak - uur - uur na afspraak na. Daarbuiten kunt u altijd een afspraak maken. Hieronder vind je per locatie een overzicht van de eerstvolgende regionale spreekuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts