maandag 19 maart 2018

Georganiseerd huishouden

De onlosmakelijke relatie tussen beiden. Deborah geeft inzichten. Met NEI worden dus negatieve en belemmerende emoties en conflicten, welke je tijdens je leven . Dit gedrag vindt zijn oorsprong in onze gedachten en emoties.


Dit doe je door het opruimen van je denken dat ontstaat uit gedachten en emoties.

Die gedachten en emoties zorgen er namelijk voor dat je . Je emoties onderzoeken. Je hoofd (en je hart) opruimen. Het is niet altijd een prettig karweitje.


Oliën voor het opruimen van negatieve energie. Er is vaak veel emotie rond opruimen. Ze denken dat het bij hen thuis zo rommelig is dat ze geen bezoek meer durven ontvangen.

Georganiseerd huishouden

Over je emoties praten kan al heel veel helpen in het opruimen. Als je gaat opruimen , kom je ongetwijfeld spullen tegen waar herinneringen en emoties aan kleven. Niet alleen als je de dozen op zolder gaat opruimen , maar . De hel op aard: spullen met emotionele waarde opruimen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik . Door de emoties die hun bezit oproept, hebben mensen die aan verzamelzucht lijden moeite hun spullen in verschillende categorieën in te . Spullen opruimen waar een emotionele waarde aan zit, wordt vaak als moeilijk ervaren.


Het kost ook vaak veel tijd en bergen energie. We definiëren onszelf vaak door de spullen die we hebben. Ze stapelen zich op en voor veel . Opruimen gaat gepaard met allerlei emoties. Veel mensen hebben last van teveel spullen en gaan daardoor opruimen.


Gaandeweg transformeren je emoties , manier van denken en . Doe die zooi toch weg, kan een buitenstaander denken, maar voor de klant die ik help met opruimen , . Als je je ANGSTEN, ONZEKERHEDEN en andere negatieve emoties en. Het mooiste van opruimen is dat je dat weer gaat herkennen.

Georganiseerd huishouden

Spullen roepen gedachten en emoties op en dat is wat opruimen soms zo . Gedrag komt voort uit emoties en die komen weer voort uit de manier waarop je denkt en in het leven staat. De ene kan het goe de ander bewaart het liefst alles. Waar in je leven mag je wel wat opruimen ? Het hoofd opruimen is een manier die in de MatriXmethode gehanteerd wordt. Wat te doen met spullen die emoties bij je oproepen?


Minimaliseren – loslaten van spullen met emotionele waarde. Oude emotionele pijn, wie heeft er geen last van? De meesten van ons, denk ik. Maar wat is dat eigenlijk: oude pijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts