maandag 19 maart 2018

Oldtimer bus huren prijs

Prijs per halve dag incl. Huur dan een oldtimer bus. Als je een oldtimerbus huurt, huur je deze altijd inclusief chauffeur. Een oldtimerbus is te combineren met ieder gelegenheid.


U kunt onze voertuigen huren met chauffeur voor bijvoorbeeld een bruiloft of een evenement.

Oldtimer huren voor een gala of andere speciale gelegenheid. Amerikaanse schoolbus promo bus buzz on tour. Vraag gratis offerte op. Wat is de juiste prijs ? Een Ceremoniewagen huren voor je trouwdag, jubilieum of ander feest zorgt steeds voor een glamoureus gevoel.


Een VW TSplitbus voor een huwelijk huren , dit kan, maar steeds met chauffeur. Deze oldtimers zijn uitsluitend te huur incl. Vandaar dat we deze oldtimer alleen te huur is met chauffeur.

Oldtimer bus huren prijs

Deze bus is alleen te huur met chauffeur. Vind jou droomauto en krijg direct een prijsopgaaf voor jou evenement! Vooroorlogse- en oldtimer autoverhuur. Wens je echter een meer gedetailleerde prijsopgave , klik dan op de link hieronder.


Bijvoorbeeld: English call box, zowel te koop als te huur. Een bijzondere gebeurtenis wordt een belevenis om nooit meer te vergeten. Onze oldtimer brengt de feestvierders naar hun bestemming en indien gewenst ook . Eindelijk één overzicht van te huren oldtimers in Vlaanderen! Kies de voor jou perfecte te huren oldtimer , luxewagen, bus of limo en vraag gratis en vrijblijvend.


Bij de dag van je dromen huur je natuurlijk de trouwauto van je dromen. Reizen wordt leuker met een old-timer. Leave a Comment on Wij hebben een nieuwe website!


De Zigeuner verhuurt autocars en bussen speciaal ingericht voor mindervaliden. Wij verhuren autocars ( met chauffeur ) van tot zitplaatsen. En dit allemaal voor een eerlijke prijs.


Niet zo maar een oldtimer. Huwelijksbussen, trouwbus, ceremoniebus, feestbus, oldtimer , ceremoniewagens, trouwwagens, feest vervoer, ceremoniemeester, oldtimerbus , huwelijk .

De Stichting Veteraan Autobussen verhuurt haar bussen onder meer voor. Met de ganse familie samen op de bus. Gezellige sfeer met de mogelijkheid tot het nuttigen van een glaasje. Feest vanaf de eerste minuut.


Volkswagen t2a busje te huur met chauffeur voor huwelijken, fotoshoot, etc. Browse door onze ruime selectie klassiek bussen en oldtimers ! Ga onbezorgd op reis en huur een bus of luxe touringcar met chauffeur. Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur kunt u terecht voor het huren van. Behalve dat het belangrijk is dat u snel, eenvoudig en voor een scherpe prijs een auto kunt huren , is het voor u belangrijk dat de auto die u huurt . Zo hebben we bijvoorbeeld een echte oldtimer bus of een touringcar die ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts