dinsdag 2 april 2019

Fles verpakking bedrukken

Fles verpakking bedrukken

Dit is een prachtige houten muziekdoos met een betekenisvolle boodschap gegraveerd aan de binnenkant van de doos. Aan mijn dochter,Onthoud altijdJe bent . Elk houten horloge en paar zonnebrillen wordt geleverd in een bijpassende bamboe doos. Wij zouden geen Special Case worden genoemd als wij u niet de.


Rond metalen doosje met houten deksel. Gegraveerd Houten Schuifdoosje. Een mooie bamboe vulpen in een bamboe kistje. Het kistje kan gegraveerd worden met een persoonlijk bericht van maximaal tekens.


Anonimiteit houten hand crank Schoonheid en het Beest Muziekdoos Davy Jones. Met verschillende ontwerpen en de eindeloze mogelijkheden van de kist. Deze pin is ontdekt door Drosthoutengoed.


Fles verpakking bedrukken

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Personaliseer een houten theedoos met naam en tekst, direct in het hout gegraveerd. Hét ultieme cadeau voor de theeliefhebber ontworpen door jou.


Kies een goede fles wijn uit en verpak deze met een houten wijnkist. De wijnkisten kunt u voorzien van een logo of persoonlijke boodschap. Overzicht van realisaties van reeds gemaakte producten in hout , kurk, plexi en. Houten pennenset met jouw eigen tekst op de doos en pennen. Jouw eigen bedanktekst, een slogan of logo, het is allemaal mogelijk.


De pennenset bevat een . Om uw schatkist persoonlijk te maken is het mogelijk om delen van de houten kist te laten laser-graveren. Muziekdoos Hout Handslinger Gratis Graveren Hand Caixa de Musical Box Gelukkige Verjaardag Klassieke Gebogen Houten Home Decor YYH01 . Een perfect cadeau voor je dochter! Houten kistje met mini fotolijstje laser gegraveerd met uw eigen tekst, logo. Een orgineel, persoonlijk en uniek kado.


Paul Bocuse kaas en wijn-set. Bevat snijplank in hout , kaasmessen en kurkentrekker en wijnmaker. Elegant gepresenteerd in een houten kist. Houtsoorten die geschikt zijn voor lasersnijden en lasergraveren.


Houten sleutelhangers gegraveerd met logo en nummers. Gastenboek, bruiloft jenga met laser gesneden en gegraveerd doos. Originele en praktische gepersonaliseerde metalen sleutelhanger. Met uw naam of tekst gegraveerd op de sleutelhanger.


U kunt er tabletten in bewaren. Kleine houten schattenkistje. Schatten doos met op de deksel een vlinder gegraveerd. Wijnkistje bied u de mogelijkheid uw wijnkist te personaliseren.


Zo ontvangt u een prachtig gegraveerde wijnkist. Deze houten kerstkaart van 15cm x 10cm x 4mm is uniek en wordt. POT Zakje wordt het spel geleverd in een handgemaakt zwart houten kistje.


Wij bieden aangepaste houten Watch Box, aangepaste houten doos Maker, houten kist. Gepersonaliseerde houten herenhorloge geschenkdozen gegraveerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts