woensdag 22 juli 2015

Aanhangwagenverhuur roeselare

De beste frietjes in echte puntzakken! Verhuur mobiele frituur- en snackwagens, met personeel, voor uw feest en evenement. Welkom in de wereld van publiekscatering, tenten en feestverhuur ! Meer dan jaar ervaring en kennis in de evenementensector. Het wordt steeds vaker gedaan en dit omdat een frietkot ideaal is!


We komen in heel Nederland maar ook in België komen we van Antwerpen. Huur een stoere mobiele frietkraam , nodig al zijn vrienden uit en je maakt hem geheid gelukkig! Wij geven je een aantal leuke voorbeelden. Boefferke: uw mobiele frituur, snacks en bbq in West-Vlaanderen en Oost- Vlaanderen.


Er is al een menu vanaf € 50. Tal van traiteurmogelijheden. Frituur Bolero, reeds een geruime tijd een gevestigde waarde, stond voor een nieuwe uitdaging. Ook de verhuurmaterialen die daar voor nodig zijn hebben wij zelf in huis. Zelf rijden wij een Audi Aavant 3. We zorgen voor duurzame, kwaliteitsvolle en creatieve catering op internationale festivals, publieks- en bedrijfsevenementen, sportevents en . Reinaert Catering : een mobiele frietkraam op uw feest ? Ontbrekend: antwerpen Frietkraam aan huis - Frituur op uw feest huren acxserver.


Een foodtruck huur je bij foodtruckaanhuis. Een frietkraam huren in antwerpen ? Contacteer ons vrijblijvend en dan. De Food Wagen uit Antwerpen (Wilrijk) verhuurt verschillende luxe marktwagens zoals een mobiel frietkraam en mobiele frituurwagens tegen redelijke, lage . Bij Feestsnacks zit je goed! Wij bereiden de lekkerste verse Belgische friet en snacks of hamburgers op jouw feest of evenement.


Bent u op zoek naar een mobiele frituur voor uw feest, evenement, schoolfeest, privé. Voor de lekkerste Belgische frietjes, verse hamburgers en heerlijke snacks kan u reeds jaren terecht bij Frituur Maxi in Kapellen, nabij Antwerpen. Een leuke mobiele frituur voor jouw feest, hiervoor kan je terecht bij mobiele frituur antwerpen heerlijke goudgele frietjes a volonté. Dus heb je binnenkort een. Hoewel wij gevestigd zijn in Antwerpen komen we maar al te graag met . We komen met onze VW Kemperink, omgebouwd als frituurwagen, bij u thuis of op locatie om de lekkerste frietjes te bakken en uw feest compleet te maken.


Voor zaken als frietkraam huren, frietkraam , verhuur frietkraam , frietkraam aan huis. Wij plaatsen ons met onze mobiele frituur in Antwerpen op uw gewenste. Met hun mobiele frituur komen zij ter plaatse en zorgen zij voor een . Voor jou feest vind je in Maasmechelen bij Sylvain kusters ! Vraag vrijblijvend info.


Welkom op de site van frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Cavabar LPuesto Cavabar huren lier, antwerpen ,mechelen en omstreken. Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts