vrijdag 24 juli 2015

Broodjes personeel fiscaal aftrekbaar

FISCAAL - AFTREKBARE KOSTEN. Geeft u uw klant een koffie of een broodje , dan gaat het in feite niet om. De zaakvoerder of bestuurder beperkt zich tot het eten van een broodje met een.


De btw op de spijzen en dranken voor het personeel zijn aftrekbaar als . Of u kosten voor eten en drinken als ondernemer mag aftrekken hangt van. Laat u personeel niets of weinig betalen voor eten en drinken?

Bij deze ´ bevoordeling´ mag u beperkt btw aftrekken. Bekijk de regels en de rekenmethode. Is de aankoop van broodjes tijdens een vergadering in uw onderneming, fiscaal aftrekbaar ? Als een bedrijf broodjes bestelt die tijdens een vergadering . Hier vindt u een overzicht van de aftrekbare kosten, bedrijfslasten en btw voor. Hoe zit het bijvoorbeeld met een broodje bij de benzinepomp, een zelf.


In de regel zijn restaurantkosten slechts gedeeltelijk aftrekbaar ( ). Als beroepskosten zijn aftrekbaar de kosten die de belastingplichtige in het belastbaar. De kleine geschenken die aan het personeel bij een huwelijk worden.

U kan dus wel kosten aftrekken , maar u verliest voor dat kind het voordeel van de. Is de btw op het nieuwjaarsdiner of personeelsgeschenk aftrekbaar ? Wanneer je traiteur enkel broodjes , een koude schotel of reeds . De aftrek van kosten en btw over zakelijke lunches en diners. Zakelijke lunchkosten en.


Voorbeeld: eten en drinken voor het personeel. Geschenkcheques als relatiegeschenk Personeelsgeschenken 16. Fiscaal aftrekbare gelegenheidsgeschenken voor personeel. Dagelijks halen wij bij de supermarkt een broodje en wat drinken en dit nuttigen wij. De concrete vraag is: Mogen wij de BTW aftrekken en de kosten van onze.


In het geval van een eenmanszaak of vof (zonder personeel ):. Normaal gezien zijn restaurantkosten gedeeltelijk aftrekbaar. Wie zijn dit jaar de uitverkozenen om een fiscale controle te ontvangen? Daarnaast vallen ook het serveren van kleine maaltijden (spaghetti, belegde broodjes , steaks, …). Maaltijden aangeboden aan personeel in een bedrijfsrestaurant . Ontbrekend: broodjes In hoeverre zijn restaurantkosten fiscaal aftrekbaar?


Restaurantkosten zijn in principe aftrekbaar voor indien het beroepskarakter. We vertellen je in deze blog graag welke kosten fiscaal aftrekbaar zijn. Terugbetaling van autokosten aan personeel of .

Het gaat meestal om broodjes met beleg voor. Deze ( fiscaal aftrekbare ) heffing is verschuldigd onafhankelijk of er nog aftrekken zijn, overdraagbaar . Is aftrek van btw uitgesloten wanneer spijzen en dranken op kantoor worden verstrekt. Een ommekeer in de BTW bij verstrekking van broodjes op kantoor. Bua-correctie bij verstrekken eten en drinken aan het personeel.


Veel ondernemers verstrekken aan hun personeel spijzen en . Kosten wil je aftrekken omdat je daarmee de winst verlaagt. Als het een fiscaal aftrekbare investering is, dan trek je de btw volledig af in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts