vrijdag 31 juli 2015

Muziekmobiel box tiny love

Voor in bed is de mobile wat druk, maar in de box is het geweldig. Deze tiny love take along. Marie Hedgehog is ideaal voor in de kinderwagen, autostoel of box.


Muziekmobiel box tiny love

Classic Mobile Into the Forest muziekmobiel. Tiny Princess Tales muziekmobiel. Het is een speelgoed item dat op een bedje, een wiegje, een box , een Maxi-Cosi. Vanaf - maanden is de muziekmobiel ideaal voor aan de box of het ledikant.


Kan gemakkelijk aan rand van box bevestigd worden. Kies voor een muziekmobiel die je in eerste instantie als box mobiel kunt gebruiken. Een paar weken geleden leende ik een muziekmobiel van een vriendin.


Muziekmobiel box tiny love

Muziekmobiel met vier armen Toy Box. Nola vond het niet zo leuk in de box , ze lag liever bij iemand op schoot . Makkelijk te bevestigen zowel aan het bedje, park of box , buggy, kinderwagen of maxi-cosi. Käthe Kruse muziekspeler voor muziekmobiel : Sandmann. Maar als het kind groter wordt kan . Leuk om aan de box of ledikant de bevestigen.


Had er voor bij oma en een voor thuis. Sevi Boxmobiel houder cm. Tweede niet en heeft een krasje . Van TINY LOVE leuk en leerzaam speelgoed.


Muziekmobiel box tiny love

Wat voor muziek mobiel hebben of hadden jullie boven de box. In de box is dit een zeer leuke bezigheid maar kan ook zeker . Product number: 931EAN: 7290108860009. Nachtlampje: kalmerend nachtlicht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts