maandag 27 juli 2015

Betaalbaar wonen in gent

Bij Stad Gent en sogent krijg je een ferme korting als je een budgetwoning koopt. Je vindt ze in stadsvernieuwingsprojecten overal in Gent. Dit moet helpen om wonen in Gent betaalbaarder te maken. Ontdek alternatieve manieren om in Gent te wonen waarbij je al dan niet je huis met iemand deelt.


Betaalbaar wonen in gent

Een betaalbare woning kopen of bouwen. Gent heeft geen woonprobleem, het heeft er meerdere. Want hoe hou je gezinnen met kinderen in de stad en bied je een betaalbare woning . Wordt betaalbaar wonen hét thema van de nakende verkiezingen? A-Groen lost alvast een schot voor de boeg met een ambitieus . Wij maken van de strijd tegen de groeiende armoede en een actieplan voor betaalbaar wonen de inzet van de verkiezingen”, aldus lijsttrekker Tom De Meester.


Het aantal mensen dat in deze stad wil wonen , overstijgt rijkelijk het. Wonen op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, restaurants, culturele centra,. Nieuwbouw appartementen Park Bourgoyen Gent. Goedkoop, Ecologisch en Kleinschalig wonen in Gent.


Ontdek de betaalbare stadswoningen van Ryhovepark. Geniet van zuid-west gerichte privétuinen, op minuten van Gent Centrum. Bovendien hebben alle stadswoningen zonnepanelen én een waterput zodat je energiezuinig kan wonen.


Niet luxekantoren maar sociale en betaalbare woningen moeten het prestigeproject van onze Stad worden”, zegt Gents PVDA-voorzitter Tom De Meester. Trefdag coöperatief en betaalbaar wonen en bouwen in Gent. Coöperatief bouwen en wonen heeft in Vlaanderen . Aangepast wonen in Gent weer een stukje betaalbaarder.


Betaalbaar wonen in gent

Op de site tussen de Sint-Bernadettestraat en de . Steeds meer mensen die in een stad werken, kunnen er niet meer wonen. Is Gent ook al in dat geval? Dat is niet zo duidelijk, zeker is dat de . Ons ideaal Gent realiseren waarin elk gezin recht op kwalitatief betaalbaar wonen heeft met woonzekerhei kost dus handenvol geld.


Betaalbaar wonen is een bijzonder grote uitdaging in onze stad. Het noorden van Gent wordt opgefrist met De Nieuwe Dokken, een nieuwe buurt vlakbij het centrum waar Gentenaars van alle leeftijden kunnen wonen , werken . Iedereen weet het: wonen in steden is de toekomst. Niet zomaar steden, maar aangename buurten in steden waar wonen betaalbaar , duurzaam en aangenaam. Afbraak en heropbouw van hoeve in Meldert (bij Aalst), Drongen ( bij Gent ) of . OCMW Gent huurt huizen op de private markt en verhuurt die tegen betaalbare huurprijzen.


Betaalbaar wonen in gent

Hoe kunnen we wonen terug betaalbaar maken? Wanbeheer nekt grootste sociaal verhuurkantoor van Gent. In De Publieksbanken verhuist Bert Staes, journalist bij de krant De Gentenaar, elke twee weken de Gentse politiek naar de radiostudio van Urgent.


GENT PVDA heeft een grootschalige enquête afgenomen bij 4. PVDA maakt van betaalbaar wonen een topprioriteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts