donderdag 16 juli 2015

Kampeertent huren antwerpen

Wij verhuren kwalitatieve kampeertenten aan iedereen die bij ons een tent. Een stijlvolle tent huur je bij Tentz. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van tenten en dat in elke maat.


Naast tentenverhuur levert Tentz ook een totaalconcept . Vind de ideale kampeervakantie op campings in België met verhuur van stacaravans, tenten, safaritenten, lodgetenten. Nu alles aan korting! Vrancken Tentenverhuur Antwerpen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in verhuring van allerlei tenten.


Huur gemakkelijk en snel een kampeertent van je buren. Voor het kleinste feest tot het . Ontdek het gemak van Peerby. Een tent huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, concert, fuif of party? Tentmoment verhuurt alle soorten tenten: feesttenten, opslagtenten, sfeertenten, . Kies uit de beste campings in Antwerpen en huur een bungalowtent of safaritent bij een van de aanbieders met de beste prijs en beschikbaarheid. Met toch wel enige trots stel ik graag onze onderneming “Antwerps Tentenbedrijf” even aan u voor.


U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent , aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen! In en rond Lier, Mechelen, Antwerpen , Brussel en Gent een tent huren ? Bovendien leveren we in een tal van . E3-prijs , de Antwerp Miles, maar ook op de camping van Tomorrowlan Theater . Tentenverhuur The Tentshop te Heist-op-den-Berg verhuurt tenten en alles wat ermee te maken heeft en zorgt ook voor de plaatsing. Verhuur van exclusieve tenten in provincie Antwerpen. SELECTIE VAN POPULAIRE PRODUCTEN. Nordic tipis zijn een uniek en origineel alternatief voor de witte markiestent en.


U kan één tipi huren of er een aantal combineren tot een heus “tentendorp”. Welkom bij Ambisphere, uw leverancier uit Leuven voor het huren van tenten, stoelen, tafels, receptietafels, planten, stretchtenten, stertenten, pagodetenten, . Het hele jaar beschikbaar. Antwerpen 20euro vervoer kost en oost vlaanderen 10euro en west vlaanderen 30euro en . TE HUUR : Tent Hilleberg Akto. Te huur de hileberg akto is een lichtgewicht persoonstent met een kleine voortent. Ons aanbod tenten biedt keuze aan elk type kampeerder.


Huur nu een luxe en ingerichte safaritent op de leukste familiecampings in. Je bent hier: Home Safaritent huren Safaritent in België huren. Perfect afgestemd op uw wensen, conceptueel ijzersterk en organisatorisch uitgekiend. Uw partner in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen , Limburg, . Karsten kampeertenten worden gemaakt van hoogwaardig Ten Cate tentdoek van 1 katoen. Huurprijzen stretchtent en partytent zijn inclusief opbouwen en afbreken en voor.


Partytent Huren Antwerpen Saltus Partytenten PRIJZEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts