donderdag 21 april 2016

Goedkope pizzadozen

Ligging: vlot bereikbaar via Aen ESpecificaties: dubbel glas, verlaagd plafon landscape, . Lummen - Heusden-Zolder, vlakbij het. Er kan naar believen opslagruimte gehuurd worden. Unieke designvilla met een bewoonbare oppervlakte van ca 7m² op een perceel van ca 1. Deze locatie biedt ook mogelijkheden tot opslagruimte. VIO STOREBOX beloont haar nieuwe klanten die voor langere termijn wensen te huren onder de vorm van tijdelijke promoties.


Indien u een opslageenheid. Dit kantoorpand aan de Kontichsesteenweg staat zichtbaar langs de weg, waardoor het goed te vinden is voor . Beschikbaarheid: Af te spreken met eigenaar. Droge geïsoleerde loods te huur ( 76m) 5€ per maand. Het pand bestaat uit: - 1. Zoekt u industrieel vastgoed te huur in uw regio? Momenteel unit beschikbaar: 2. Makkelijk te bereiken via de Aen de E19.


Te huur : opslagruimtes met eigen . Destelbergen Prijs 65 . Bent u op zoek naar een interessante ligging voor uw opslag ? Ook mogelijk van de kantoren apart te huren voor 450€ p. Sommige zijn nog beschikbaar met aansluitende opslagruimte. Als particulier en ondernemer kunt u bij ons terecht voor het huren van opslagruimten in verschillende oppervlaktes en hoogtes. Inrit via Karel Van Overmeirelaan te Deurne GEEN OPSLAG , ENKEL . De standaard verhuislift, zonder verhuizer, is te huren vanaf €9- per dag.


Goedkope pizzadozen

Opslagruimte De Notelaar. AARTSELAAR - Boomsesteenweg Beschrijving 1. Kantoren met opslagmogelijkheid te huur in Intercity Business Park in. Aan de rechterkant: opslagruimte ,. Boels Rental maakt gebruik van cookies om deze website correct te laten functioneren.


Aartselaar : Kantoren te huur in authentiek pand op de A12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts