dinsdag 19 april 2016

Ijskar huren tilburg

Bij IJstijd Tilburg kun je ijskarren huren inclusief ijs en bediening! Verras je gasten met een heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs. Neem direct contact met ons op ! IJs kan altij of het nu warm is of niet.


Het enige wat u hoeft te doen is, de smaak aan het weer aan te passen. Wilt u een origineel dessert op uw feestelijk diner .

Ijskar huren tilburg

JB,s italiaanse Ijsscokar kan gehuurd worden voor elke soort feestje of evenement. U kunt de kar los huren of compleet met wafels en ijs. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


IJs, slaatjes, verse friet en snacks bestellen in Tilburg doe je natuurlijk bij IJsspecialist EDMA. Heeft u iets te vieren? Wellicht is het een leuk idee om uw gasten te verassen met ons bekende ijs doormiddel van de ijskar.


Prijzen en uitleg over de ijskaer . IJskar of foodtruck huren in Noord-Brabant?

Ijscokar huren en laten bezorgen! Wij verhuren onze ijskarren normaliter inclusief afleveren en ophalen. Schijndel €4- Tilburg €6- . We kunnen u op verschillende manieren helpen genieten van heerlijk schepijs. Uw ijskar voordelig laten bezorgen en ophalen? Bekijk onze gunstige tarieven voor het transport van een ijskar!


Het ijs van Matthijs op uw feest of evenement? Vanaf nu kant u een ijskar huren met het lekkerste ijs en de meest bijzondere smaken! De IJskoning, Tilburg (gemeente). Wanneer ik in Tilburg ben, dan toch altijd kijken of de ijskar er staat van jullie.


Ijskar huren tilburg

Voordelig een prachtige ijskar huren. Italiaanse ijskar ijscokar huren , ijskar huren , ijswagen, ijskreem kar – MijnIJs. Een leuke italiaanse ijskar huren kan via verhuur. Alle ijskarren verhuur op een rij voor uw evenementen. Een ijskar huren kan vanaf euro afhaalprijs.


Laten leveren kan aan euro per km. Bij Jaspers Verhuur huur je alles voor een geslaagd feest: van meubilair tot keukenapparatuur en decoratie. Lees hier wat Italiaans ijs zo Italiaans maakt!

Ooit in een wijnvat gezeten? Kom dan genieten op ons prachtige Toscaanse buitenterras. Of toch liever genieten van een heerlijk Belgisch biertje aan onze . Zoekt u een authentieke ijskar maar niet in die oersaaie en ouderwetse kleuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Ijskar huren tilburg

Huur de Matteo ijsfiets! De huur van de ijswagen is inclusief liter ijs (keuze uit smaken en voldoende voor ±1bollen ijs), hoorntjes en. Anwar is met zijn mobiele ijs-experience vanaf dit voorjaar te huur op ieder feestje of festival. Ik hoop dat ik met Ice Rollas een stukje . De ijsfiets heeft al jaar ervaring met het de verhuur van ijskarren op feesten, festivals en andere.


Meer weten over het huren van een ijskar in Rotterdam?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts