vrijdag 29 april 2016

Société de déménagement international

De afgelopen jaren zijn er hier al tientallen bunkers, kastelen en huizen gebouwd van kartonnen dozen. Hoe groter de doos, hoe meer plezier. Wij adviseren in afmetingen en bescherming.


Bestel je dozen online! Dozen van karton in alle soorten en maten, van nieuwe standaard dozen tot gebruikte dozen.

Keuze uit (voor)bedrukt, onbedrukt, dubbele golf en enkele golf. KARTONNEN DOZEN in verschillende maten, foamboxen en allerhande VERPAKKINGSMATERIALEN ! Bunzl heeft verschillende maten en kwaliteiten kartonnen dozen op voorraad. Standaard dozen en op maat of bedrukte dozen zijn mogelijk. Type B dozen zijn liggende archiefdozen voor de berging van o. BensPak produceert golfkartonnen dozen en verpakkingen in haar eigen fabriek in Doetinchem.


Wij zijn snel en goedkoop en leveren ook op maat. Bekijk dan snel onze kartonnen dozen.

Société de déménagement international

De grootste voorraad kartonnen dozen in België vindt u bij de Dozenhal. Zoek uw kartonnen dozen en bestel! De dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor al je spullen is er dus een doos te vinden. Meestal van karton , maar sommige zijn van metaal of vilt.


Amerikaanse dozen (enkele, dubbele, driedubbele golf), containerdozen,. Enkelgolf en dubbelgolf kartonnen dozen. Ook kartonnen doos op maat mogelijk. Op zoek naar verpakkingsmateriaal om mee uit te pakken of luxueuze kartonnen dozen ? Meer dan jaar ervaring en volledige in-house . Stapel dozen hoek tegen hoek en rand tegen rand voor een stevigere stapel. Goedkope kartonnen dozen kopen?


Witte kartonnen dozen zijn er in alle vormen en maten. Maar ook andere FEFCO types zoals de FEFCO . Karton boven, onder en aan de. Pressel Verzenddoos bruin 430 . Bent u op zoek naar een kartonnen doos op maat?

Société de déménagement international

Wij bedrukken kleine hoeveelheden kartonnen dozen voor u! Dat is de speciale service van Bonsema Verpakking. U kunt in onze webshop kiezen uit meer dan 40 . Golfkarton is zowat het enige materiaal . Een kartonnen doos geheel op maat kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maatwerk met eindeloze mogelijkheden. Bel nu voor meer informatie!


Levertijd al vanaf uur. Stel uw perfecte doos zelf samen! Kleine oplage mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts