dinsdag 19 april 2016

Muziekmobiel doosje

Je hebt de keuze uit verschillende melodieen voor het muziekdoosje. Deze muziekmobiel is een perfect cadeau. De afmetingen van de muziekdoosjes zijn 5cm x 5cm en ze zijn 5cm hoog.


Muziekmobiel doosje

Zij worden netjes verpakt via . Babymix komt met een handig muziekdoosje voor de muziekmobiel. Zo maak je eenvoudig je muziekmobiel weer compleet! Direct uit voorraad leverbaar bij . Op zoek naar een losse muziekmobiel of boxmobiel voor je baby?


De melodie van het muziekdoosje kies je zelf! Keuze uit verschillende melodietjes. Handig muziekdoosje met opdraaimechanisme. Ben je op zoek naar muziekdoosjes? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs!


Muziekmobiel doosje

Heb je altijd al zelf een muziekmobiel willen maken? De muziekmobiel bevestig je aan de box en ze zijn er in veel. Muziek mobiel Circus Konijn. Een keuze maken voor de meest geschikte muziekmobiel is niet eenvoudig.


We helpen je zodat je een muziekmobiel kan kiezen die perfect bij je kleintje past. De naam zegt het al, een muziekmobiel is speelgoedje waarmee je de baby kan. Elk muziekmobiel speelt een . Een muziekmobiel is leuk ter decoratie boven de box, maar ook boven het ledikantje van de baby.


Deze wordt geleverd inclusief kruis en muziek doosje. De basis van onze muziekmobielen is deze mooie muziekmobiel houder, gemaakt van wit kunststof. Je kunt er maximaal hangertjes aan hangen.


CamCam Luchtballon muziekmobiel - Pressed Leaves Rose. We hebben een selectie gemaakt van de beste en leukste muziekmobielen. Met verschillende ervaringen van ouders. Mooie mobielstandaard inclusief een muziekdoosje dat Brahms slaapliedje speelt.


Muziekmobiel doosje

Als de muziek speelt draait de mobiel rond. Dit leuke muziekdoosje is ideaal om je baby te kalmeren. Wanneer je aan het doosje draait begint een zachte melodie te klinken. Deep grey rabbit richie muziekdoosje.


Een leuke toevoeging aan de babykamer is een muziekmobiel (of - doosje )! Hang het boven het ledikantje van jouw kindje en zet hem aan. Voeg toe aan verlanglijst. De hoogte van de losse muziekmobiel houder is 65cm. Hierdoor zit het pinnetje een beetje schuin in het doosje , zodat het doosje.


Met deze items kan je jouw amigurumi een leuk geluidje geven. Dankzij zijn zoete melodie en zachte kleuren creëert deze muziekmobiel een rustgevende sfeer in de kamer van je baby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts