woensdag 22 mei 2019

Als toerist naar de dokter in nederland

Wordt uw medische behandeling in het buitenland vergoed? Niet iedere behandeling wordt zomaar vergoed. Informeer nu bij De Friesland naar de . Gaat u naar het buitenland ? Ontdek wat u moet weten.

U wilt een behandeling in het buitenland. U kunt gewoon naar de dokter in het land waar u verblijft. Hebt u medische hulp in het buitenland nodig? Wilt u een ingreep liever in het buitenland laten doen? Of gaat u tijdelijk in het buitenland werken, wonen of . Ga jij naar het buitenland , voor een vakantie, stage of werk en wonen?


Je gaat naar een dokter of ziekenhuis, omdat behandeling nodig is.

Als toerist naar de dokter in nederland

Eén op de vijf Nederlanders krijgt op vakantie gezondheidsklachten. De helft daarvan belandt uiteindelijk bij de plaatselijke arts of zelfs in het ziekenhuis, . Wanneer u voor een kort verblijf in het buitenland bent, kan het gebeuren dat u bij een dokter belandt. We spreken van een kort verblijf wanneer u korter dan . Zorgverzekering in het buitenland : ontdek hoe je verzekerd bent als je in het buitenland woont, werkt of op vakantie gaat. Ga je naar het buitenland en heb je daarvoor reisvaccinaties nodig?


Vaccinaties mogen worden gegeven door je huisarts , de GG Meditel of Thuisvaccinatie. Hoe krijg je dringende medische kosten terugbetaald? Wat moet je doen als je in het ziekenhuis wordt opgenomen of als er sprake is van repatriëring? Hoe is het met de vergoeding van zorgkosten in het buitenland geregeld? Experimentele behandelingen die u in het buitenland soms krijgt, vergoeden wij.


Lees hier hoe het zit met je zorgverzekering in het buitenland. Moet je op vakantie in het buitenland met spoed naar een dokter of het ziekenhuis? Word je plotseling ernstig ziek of krijg je een ongeluk tijdens je vakantie?


Bel dan direct de FBTO Alarmcentrale (Eurocross Assistance).

Het telefoonnummer is . Welke zorgkosten worden in het buitenland vergoed? Bijvoorbeeld als u er woont of vakantie viert en naar een dokter moet? En hoe zit het met vaccinaties? Kiest u voor Menzis, dan kiest u voor een scherpe premie en ruime vergoedingen.


Vraag uw huisarts of specialist om een verwijzing. Heeft u in het buitenland een behandeling nodig? Een medische ingreep in het buitenland kan noodzakelijk zijn.


Maar hoe zit het met de terugbetaling? Heb je ZEKUR Zorg en moet je naar het ziekenhuis of de dokter in het buitenland , dan moet je (laten) bellen met onze alarmcentrale. Ook als u speciaal voor een medische behandeling naar het buitenland gaat.


Als toerist naar de dokter in nederland

U kunt meteen naar een dokter in het land waar u bent. Als u ziek wordt in het buitenland , kunt u voor medische vragen terecht bij de Univé Vakantiedokter. U krijgt een ervaren verpleegkundige aan de telefoon, die.


Ben je in het buitenland , en heb je dringend medische hulp nodig? Voor spoedeisende zorg in het buitenland krijgt u vanuit de basisverzekering een. Bekijk waar je rekening mee moet houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts