dinsdag 21 mei 2019

Verpakking op maat

Verpakking op maat

Neem vrijblijvend contact . Unieke verpakkingen op maat gemaakt. Presenteer uw product in een prachtige verpakking. Deze stevige verpakkingen voorkomen breuk tijdens het transport.


Verpakking op maat

U vindt bij Bonsema een ruim assortiment verpakkingen voor uw producten. Vraag een offerte aan of bestel direct online! Ropak focust op kwaliteit en service: een aangepast machinepark, snelle omschakeltijden, verpakkingen op maat geproduceerd met korte levertijden. ROPAK - verpakkingen op. Perfect passende verpakkingen , bedrukt zoals jij dat wilt!


De Belgische start-up Fit Things maakt het mogelijk om via een app betaalbare, kartonnen verpakkingen te maken op maat van je product. Ontwerp je eigen verpakking in elk gewenst formaat. Geen verzendkosten, geen opstartkosten en zonder minimale bestelhoeveelheid.


Voor al uw kartonnen verpakkingen, waaronder golfkarton in allerlei. Peijs Verpakkingen is een specialist in verpakkingsmaterialen en. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verpakkingen , verpakkingsmachines, horeca.


We ontwikkelen verpakking op maat van onze klanten. Dozen op maat van tot 1. Voor de grootproducenten is het een lange weg om de juiste verpakking te selecteren. Korte levertijden Spoedservice mogelijk Alle afmetingen Advies op maat. De eerste ervaring van uw klant begint bij het zien van de verpakking. Met onze maatwerk dozen en kokers is de eerste indruk direct perfect.


Het kiezen van een nieuwe of het verbeteren van een bestaande verpakking kan een uitdagend project zijn. Zeker als het om een verpakking op maat gaat. Verpak producten zoals chocolade in een luxe verpakking op maat.


Een verpakking is meer dan alleen een beschermend omhulsel voor. Daarom is het bij ons ook mogelijk uw dozen op maat en naar uw wens te bestellen! Produceert u voedingsmiddelen of start u binnenkort een bedrijf in zoetwaren? Dan heeft u daarvoor goed verpakkingsmateriaal nodig.


Verpakking op maat

Bij Madlener Packaging. Onze verpakkingen presenteren uw producten hoogwaardig, beschermen ze optimaal en zorgen voor een sterk en exclusief merkimago op het verkooppunt. U hebt een product en zoekt plastic verpakkingen op maat ? Dan kunt u het hele internet gaan af struinen.


Wij produceren en leveren een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen van A tot Z die voldoen aan uw specifieke eisen, zoals polyethyleen, golfkarton en . Om het je gemakkelijk te maken hebben we verschillende verpakkingsgroepen voor je gemaakt. Kies een verpakking waar nu naar opzoek bent. Uw op maat gemaakte stropdas met logo verpakt in een op maat gemaakte verpakking. Met stoffendeksel voorzien van uw logo, . Luxe geschenkverpakkingen.


Zoekt u een verpakking op maat ? In juli geven wij korting op een stansmes en maken wij een blanco model gratis voor alle vouwkarton verpakkingen. Op maat gemaakte AGF verpakkingen bij Nedupack Thermoforming. Van blisterverpakking tot tomatenemmertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts