maandag 20 mei 2019

Elektrische scooter huren antwerpen

Elektrische scooter huren antwerpen

Rent your own E - scooter per hour or per day. Renting an electric scooter is a perfect solution to visit. Electrische scooters zijn gemakkelijk in gebruik, uitstoot en ecologisch verantwoor wat. Scooty is een deelsysteem van elektrische scooters die gehuurd kunnen worden via een mobiele app.


Het huren kost cent per minuut. Later op het jaar zullen er ook. Scooty lanceert elektrische deelscooter in Antwerpen. Huur een scooter of een fiets. Aanbieding geldig voor stadfietsen (XYMR), elektrische fietsen (XYMC), Honda NSC 50R (XYAR) en Honda PCX 1(Xyan).


Op de Grote Markt van Antwerpen is donderdagochtend Scooty voorgestel het deelsysteem waarbij je via een app een elektrische scooter kan reserveren. Elektrische deelsteps van Bird zijn geland in Antwerpen. Al onze klasse B modellen hebben de nodige COC papieren goedgekeurd voor. Ontbrekend: huren Lime plaatst 5elektrische deelsteps in Brussel - ik rij.


Lime lanceert in Brussel een netwerk met 5elektrische steps. Lime heeft parallel met Brussel ook steps geïntroduceerd in Antwerpen. Download de felyx app en ontvang tijdelijk gratis rijminuten! Het is dan ook duurzaam, stil, vervuilt niet en is goedkoop in het verbruik.


Waarom dan niet met een e - scooter cruisen langs de . Scooty, het deelsysteem met elektrische scooters in Antwerpen , verdubbelt haar vloot scooters. Een scooter huren kost cent per minuut. Deze ultieme mobiliteitsoplossing brengt je overal in de stad op de meest coole manier. Rijden op onze elektrische scooters is net zo eenvoudig als lopen, maar.


Elektrische scooter huren antwerpen

Een fiets of andere tweewieler huren of kopen? Hier vindt u een overzicht van alle vervoersmogelijkheden en (deel) systemen in Antwerpen. Een elektrische deelscooter of -step huren.


U ziet de elektrische scooters intussen ook als verhuurscooter voor een. De e - scooters staan verspreid over de binnenstad van Antwerpen en . Plaats: Vespa Verhuur Kempen, Turnhout - Organisatie: Vespa Verhuur Kempen - Prijs: € 40. Vergelijk de beste en veiligste E-steps - batterij, snelhei openbare weg, vouwbaar.


Is de afstand nog groter, dan schakel je best over op een elektrische scooter. Er is zelfs de mogelijkheid om de scooters tot bij u te brengen. Onze scooters met gps staan voor je klaar. Selecteer lijst(en): Particulier Vereniging Bedrijf Andere. Voor een klein vast bedrag per rit en daarna per minuut kan je korte afstanden snel afleggen met deze elektrische deelsteps.


Bird geeft u toegang tot gedeelde selfservice elektrische stepjes die overal kunnen worden opgehaald en afgezet. Beweeg eenvoudig en snel door de stad op . Select one of the sharing e - scooters , electric kick scooters or hundreds of. AGM is het grootste Nederlandse scootermerk met voor iedere smaak en rijstijl een passend model.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts