maandag 27 mei 2019

Verhuizen antwerpen e loket

Ik ben verhuisd en geef mijn nieuw adres door aan de stad. De aangifte moet binnen de acht werkdagen na uw verhuis gebeuren. Het college van burgemeester en schepenen beslist of uw adres niet mag . Dit doet u via het e - loket.


Het is aan te raden op tijd een paspoort (reispas) aan te vragen. U doet dit best ook voor de landen waar geen paspoort nodig is voor .

Deze verplichting geldt ook voor verhuizen binnen eenzelfde gemeente. Kom je als nieuwe inwoner in onze gemeente wonen of verhuis je binnen onze gemeente? Dan kan je je adreswijziging doorgeven via onderstaand formulier. Vanaf dinsdag januari bevindt het loket Vreemdelingenzaken zich op een nieuwe locatie: het districtshuis op het Maurice Dequeeckerplein . De vergunning vraag je aan via het e - loket.


Parking: euro per plaats per dag, bv. Inname openbaar domein: euro per m² per dag. Vraag ze aan via ons e - loket. E - loket facebook fax mail telefonisch.

De ombudsvrouw beveelt aan om een sluiting of verhuizing van een kin-. Gelieve de gevraagde documenten dan ook zoveel mogelijk per mail te bezorgen. De Dienst Wapens heeft geen loketfunctie. Laat je post automatisch doorsturen naar je nieuw adres.


Een inname in het kader van een verhuis of het plaatsen van een container kan je. Zodra je vergunning is goedgekeur krijg je deze per e -mail toegestuurd. Uit het verslag van de wijkagent is niet op te maken of de verhuis tijdelijk of definitief. Aparte openingsuren per dienst.


U bent verhuisd en kreeg een tijdelijke parkeervergunning voor twee maanden. Aan het loket van de Dockx Service Shop Deurne kan u eveneens terecht voor het afhalen van uw pakketten van DHL, dp GLS en. Als je voor een verhuis of werken het openbaar domein wil innemen, dan heb je hier. Antwerpen , ondertekend door medewerkster E. Mogelijk verhuist de zaak of komt er een extra vestiging bij of je wenst de. Ook op het e - loket : een handige berekeningstool voor de sociale bijdragen.


Officiële website van de gemeente Heist-op-den-Berg met informatie over aanvragen en documenten, vrije tij mobiliteit, bouwen en wonen, welzijn en zorg, . Gemeentegarantieloket. Verhuizen en nieuwe aansluiting. Treffers, Waddinxveen a.

U bent nu in het loket van het Hoogheemraadschap van Delfland. Goedenavon waarmee kunnen we u helpen? Infomomenten brandweerposten. Komt u liever zelf langs?


Stel ons een vraag, via het contactformulier. Dit is de officiële site van de gemeente Hengelo met nieuws, informatie over projecten, bestuur en organisatie, de gemeentelijke producten en diensten, wonen . Ben je bij de Universiteit tewerkgesteld als buitenlandse doctoraatsstudent, dan kan je via het loket voor buitenlandse studenten een verblijfsvergunning . Wandeling van het jaar - Mie De Backer - TPA . Je kunt per post, fax, e -mail of telefoon een kopie aanvragen van je aanslagbiljet. Het advocatenkantoor is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts