maandag 27 mei 2019

Intranet stad antwerp

Aanmelden stadsmedewerkers. Klik hier om je aan te melden als stadsmedewerker. Intranet Stad Antwerpen (pdf).


Project PM Een onderzoek naar de werking en verbetering van de intranetsite van de dienst . Samen met Kim, Eveline,.

Intranet stad antwerp

Het intranet dat Stad Antwerpen momenteel gebruikt ziet er wat chaotisch en simpel uit. In ons groepje (bestaande uit Jeroen, Rutger, Lynn, Ilse en mezelf) had . De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken: Wachtwoord:. Via de website, sociale media en het intranet voor medewerkers informeert de stad Antwerpen haar personeel en bewoners over de hittegolf . Om er een paar te noemen: de stad is ANDERS, dus zijn de uitdagingen groter.


Welkom op de website van de Stad Mechelen.

Onze stad mag zich daardoor een jaar lang Eerlijkste Stad van de Provincie Antwerpen noemen. De Stad Gent heeft als lokale overheid de taak om al. Taal – Communicatie voor iedereen, Stad Antwerpen. Je vindt alles terug op het intranet samen met.


Intranet stad antwerp

Brussel, Antwerpen , Mechelen. Bepaal mee de toekomst bij Universiteit Antwerpen. Fairtrade ontbijt op de Stadscampus Tijdens de Week van de Fair Trade serveert UAntwerpen een . Van september tot februari ruimt de provincie Antwerpen de onbevaarbare waterlopen in onze gemeente. De provincie wil tegen d. Personeelsmagazine Stad Gent. op het medewerkersportaal via so. Aan de slag in het medewerkersportaal.


De Vervoerregio Antwerpen zet als eerste vervoerregio in Vlaanderen stappen naar de opstart van een grensoverschrijdend netwerk van . Apart from creating the main site, we also built several sub-sites, an intranet application, an easy to update annual report module, a newsletter and an internal. Alle informatie over de provincie Antwerpen en haar aanbod vind je hier terug.

Leefmilieu, Mobiliteit, Ruimte . De tweede lucky break was toen we als piepjonge start-up het intranet van de stad Antwerpen mochten bouwen, plus een interactieve set van kiosken met . Hier vind je alle info over onze diensten en producten, het laatste nieuws van de stad en doorverwijzingen . Officiële website van stad en OCMW Sint-Niklaas. Organizing day care services in a city the size of Antwerp can be quite a challenge. High time for a truly practical intranet. Lees verder over Fan van Antwerpen en zijn geschiedenis ? Hoe voor de eerste keer inloggen op het intranet van de KGvA ? Het stadsbestuur is de afgelopen jaren, net als andere openbare overheden, steeds meer digitaal gaan werken. Door het uitgebreide e-loket op de website . ILIAS (Inclusief Leven in Antwerpen Stad ) en Trajectondersteuning voor cliënten.


Interne huishouding van afzonderlijke stadsdiensten. Adviezen, richtlijnen, rapporten via intranet. Politiek verkozenen en medewerkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts