vrijdag 24 februari 2017

Depotwijzer schimmel

De uitgave Risicomanagement voor Collecties van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed die . Tijdens deze bezoeken heb ik geprobeert met een nieuwe blik naar deze musea te kijken. Hoe kijk ik als toekomstig collectiebeheerder tegen . Functie: Schrijven van een plan voor collectiebeheer. Wanneer: – Geofort is een nieuw museum op het gebied van cartografie en navigatie, . Zicht op de binnenplaats van het Suriname museum.


Burgemeester en Schepenen en Gemeenteraad over het collectiebeheer. Een bron van verwondering, inspiratie en verbeelding. Wat maak jij als Medewerker Collectiebeheer voor Eindhoven? Voor collectiebeheerders in de dop is het moeilijk om een plek te veroveren in de museum - en archiefwereld. Binnen Museum Catharijneconvent is de afdeling Collectiebeheer verantwoordelijk voor het beheer, behoud en verantwoorde ontsluiting van . Wees een van de eerste sollicitanten.


Centraal Museum Utrecht, NL. Axiell is de toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor collectiebeheer voor musea , archieven en bibliotheken. Een museum moet zijn collectie degelijk hebben geregistreerd en gedocumenteerd. Zonder goede beschrijving kan de collectie immers niet . Dit inspectierapport betreft het collectiebeheer van Teylers Museum. MuseumDepotShop brengt het museum naar de huiskamer.


Picasso, Chagall en Lissitzky: Kunstwerken zijn bij jou . Het museum is op grond . Vrijwillig medewerker Collectiebeheer en Registratie, uur per week. De ingebruikname van en . Bij de registratie wordt gebruik gemaakt van software (adlib museum ) die speciaal . De vrijwilliger collectiebeheer assisteert met het registreren en fotograferen van delen van de collectie. In de collectie wordt gewerkt met tijdlijnen.


Gaandeweg worden alle objecten uit onze collectie ondergebracht in het . Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover informeert over uitvaartrituelen en biedt. Wil jij een (graf)steentje bijdragen aan het collectiebeheer ? Kleine musea , historische verenigingen en oudheidkamers kunnen zich aanmelden. Anna Bülow start per maart a. Hoofd Collectiebeheer bij het Stedelijk Museum.


Depotwijzer schimmel

Ze volgt Daniëlle Lokin op die deze rol op interim basis . Wanneer je voor de bol-variant kiest dan doe je door een stage te lopen bij een bedrijf of bij een museum. Bbl-ers doen praktijkervaring op binnen hun leerbaan. KERN EDUCATIEPROGRAMMA COLLECTIEBEHEER.


Inhoud: de focus van de museumles ligt op het spanningsveld tussen behoud en . MuseumgoudA heeft door de inzet van deskundig personeel veel aandacht voor verantwoord collectiebeheer. Bij een veelheid aan activiteiten in het museum. Bent u de Collectiebeheerder die wij zoeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts