dinsdag 14 februari 2017

Fortengordel antwerpen 2018

Ook de Zuidrand heeft een rijke traditie aan . Als locatie werd gekozen voor de lokalen van de . Fortengordel je mee op mei? Kom jij mee fortengordelen op 20 . Met deelnemende locaties is het een topeditie. Ook het fort van Wommelgem doet . Ontdek deze groene oases vol geschiedenis in . Deze week zenden we elke middag tussen 12u en 13u een reportage uit van een fort. Welkom op de 10e editie van de . Korte omschrijving: mei is het zover!


Fortengordel antwerpen 2018

Contactgegevens: Secretariaat. Een aantal fortenverenigingen hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn op zoek gegaan naar . Een kleine foto impressie van de forten en hun natuur. Als er één uittip is die je zeker op je agenda moet zetten, dan is het deze wel. Meer dan twintig forten en een heleboel indrukwekkende schansen. Op zondag mei is Fort Liefkenshoek één van de forten die hun poorten openen.


Dit betonnen pantserfort is het enige waarvan het . Antwerpen en de bedrijventerreinen. De Belgische loopgraven die destijds tussen de zuidelijke forten werden aangelegd als . Vanaf maart tot en met woensdag juni loopt in de KBC toren de overzichtstentoonstelling. Kaart en beschrijving van fietsroute Stapaf langs forten en kastelenroute. Beslist werd om de Brialmontgordel – met zijn bakstenen forten tot – in . Vandaar uit zal ons leger tweemaal een aanval uitvoeren in de flank van de Duitsers, . We trekken er met de fiets op uit voor een tochtje van een. Dit jaar markeert honderd jaar na het . Opendeurdag fort (vroegere fortengordel ). Meer informatie over de forten zelf?


Fortengordel antwerpen 2018

Het was jammer dat er vandaag op mjjn route geen forten te. Het plan om de Brialmont forten te bezoeken hebben we al sinds halverwege jaren negentig. Samen samen met vijftien andere forten werd het gebouwd op de baan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts